NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR

TOM TAILOR vă prezintă o nouă colecție capsulă, realizată în colaborare cu top modelul Naomi Campbell. Tema centrală a colecției este Urban Romantic, temă ce poate fi observată în fiecare dintre modelele noii colecții, remarcându-se în special croiala armonioasă, printurile florale și o paletă îndrăzneață de culori.

Hamburg/Berlin, Mai 2018 Împreună cu top modelul de talie internațională, Naomi Campbell, TOM TAILOR lansează o colecție plină de stil, pentru verile târzii. Amprenta stilistică a fotomodelului Naomi Campbell se poate desluși foarte clar în fiecare articol din această colecție. Prin urmare, printurile romantice, țesăturile delicate, pliseurile, chiar și articolele din stofă cadrilată vor fi cu siguranță un mix interesant de încercat în următoarea perioadă.

Articolele cheie ale acestei colecții sunt bluzele cu volane delicate, rochiile tip cămașă dar și articolele de inspirație business, cu modele cadrilate glen check. Astfel, mixăm un blazer lung și o pereche de pantaloni Marlen, cu o curea roșie, pentru a creea o ținută memorabilă.

Bluzele din această colecție accentuează feminitatea prin detalii lor delicate, prin volane și  panglici și sunt disponibile în nuanțe îndrăznețe de roșu sau albastru intens. Împreună cu materialele delicate, atent selectate, această paletă de culori este baza stilistică a colecției capsulă, care cuprinde aproximativ 30 de modele.

Publicatii
23 iulie 2018