MONOCHROME CHIC la înălţimea unei platforme, de la ECCO

Pentru vara anului 2017, designerii au reinventat aspectul unei ţinute monocrome prin geometrii complexe şi contraste simple, găsind putere în puritatea strictă alb-negru şi a încălţămintei cu platforme.

O ţinută monocromă este întotdeauna atractivă şi modernă, aşa că ECCO vă propune să acordaţi prioritate confortului, mai presus de toate, şi să îmbrăţişaţi o ţinută  monocromă în fiecare zi a săptămânii împreună cu colecţia de sandale cu platformă ECCO TOUCH PLATEAU.

Cu un design minimalist şi cele mai noi tehnologii în materie de confort, ECCO TOUCH PLATEAU este sandaua ideală pentru weekend sau pentru fiecare zi. Talpa tip platformă de 45 mm din poliuretan direct injectată este rezistentă şi confortabilă, iar căptuşeala şi branţul din piele asigură climatul perfect pentru piciorul tău, indiferent de temperaturile de afară. În plus, sunt uşor de purtat având suport pentru călcâi.

Confortul imbatabil este combinat cu minimalismul scandinav, pentru a crea un stil contemporan care să facă faţă cu brio unui stil de viaţă agitat. Iar luxul este uşor de atins, atunci când aceste sandale elegante cu platformă sunt asortate cu piese vestimentare din ţesături feminine.

 

Publicatii
17 iulie 2017