MOHITO CONTINUĂ CAMPANIA SS 2017 CU EDIŢIA “HOLLYWOOD HEAT”

Să întâmpinăm noua campanie de vară a brandului polonez Mohito.  Portofoliul de imagini cu uimitoarele interioare ale luxoaselor vile de la Hollywood aduce în prim plan ținutele casual-glamour. Feminitatea acestora este evidențiată de articolele hot ale sezonului, cum ar fi rochii seducătoare, topuri cu umeri dezgoliți, țesături delicate și palate de culori subtile.

Designerii Mohito îşi doresc ca fiecare femeie să se simtă ca un personaj al marilor producţii de la Hollywood. Stilurile elegant şi casual în asociaţie cu luxul inspirat de Mulholland-Drive oferă o combinaţie echilibrată, dar în acelaşi timp contrariantă. O variantă ideală pentru o ţinută de vară neobişnuită. Rochiile din dantelă şi mătase şi aşa-numitele costume în stil pijama ( care sunt fără îndoială printre cele mai hot tendinţe pe podiumurile de modă în SS 2017) împreună cu unele articole clasice creează o combinaţie care este atât trendy, cât şi individualistă, ideală şi pentru cele mai „severe” iubitoare de modă.

În plus faţă de rochiile ultra-feminine care au devenit trademark-ul brandului Mohito, articolele colecţiei care atrag cel mai mult atenţia sunt costumele de damă. Nasturii aurii şi pantalonii cu talie înaltă oferă senzaţia de inovare faţă de modelele clasice. Costumele sunt potrivite şi pentru o seară în oraş cu prietenele tale: le poţi purta cu un top scurt tip bralette, un corset sau un top din satin. Toate articolele colecţiei se pot combina uşor, oferindu-ţi şansa să îţi creezi numeroase ţinute. Iar paleta limitată de culori ce cuprinde nuanţe de alb, pastel şi navy îţi uşureaza şi mai mult sarcina.

Şifonul, un material apreciat de persoanele care iubesc eleganţa, este un personaj principal al colecţiei. Este prezent atât în modele simple, minimaliste, cât şi în tunici în stil boho. Chiar dacă colecţiile Mohito din acest sezon au fost dominate de modele fără imprimeuri, designerii au reuşit de data aceasta să le includă. În colecţie se regăsesc cămăşi şi rochii cu imprimeuri florale deosebite, care te vor ajuta să adaugi romantism ţinutelor tale de vară.

În mod traditional, colecţia de primăvară-vară are o gamă largă de accesorii care subliniază perfect stilul elegant şi chic al campaniei de vară. Cu siguranţă, sunt câteva articole care nu îţi pot lipsi din garderobă, precum sandalele roz cu curea subţire.

Hainele şi accesoriile din colecţia SS 2017 sunt disponibile în magazinele Mohito din ţară, precum şi online pe www.MOHITO.com.

Publicatii
11 mai 2017