Melkior e în plină transformare! Descoperă un nou trend în machiaj!

Ne schimbăm, ne transformăm!

Prêt-à-porter sau doar Haute Couture, este clar că machiajul MUTANT a acaparat podiumurile de modă şi atenţia make-up artiştilor de pretutindeni. Un trend este o imagine a societăţii noastre şi reflectă anumite aspecte, idei şi valori din momentul respectiv.

De-a lungul secolelor, oamenii au tot evoluat; evoluţie intelectuală, dar şi fizică. In noua eră a tehnologiei în care suntem asaltaţi cu multe idei şi informaţii, ne schimbăm comportamentul, dar şi imaginea corpului nostru: Suntem într-o transformare permanentă!

Găsim în acestă perioadă o tendinţă în care limitele dintre bărbaţi şi femei sunt foarte flu. Suntem într-o perioada de criza şi într-o căutare permanentă.

Anii ‘80 revin la modă, aşa că în machiaj regăsim o accentuare puternică de culoare pe pomeţi şi multă strălucire, Smokey Eyes este look-ul la ordinea zilei, buzele sunt rujate în două culori, sprâncenele sunt foarte groase şi bine marcate, iar manichiura e holografică.

Nimic nu mai pare plictisitor şi lipsit de personalitate, iar machiajul este primul care suferă o transformare colosală. Glam rockul este reinventat, iar fardurile folosite descriu contraste puternice, care pot fi purtate doar de o femeie ancorată în prezent, adaptată noilor legi ale naturii. Treptat, ţintele, paietele şi strass-urile fac parte din machiajul de zi cu zi, iar strălucirea este o necesitate.

Imaginea acestei colecţii e reprezentativă pentru această periodă în care trăim. Părul împletit în diverse forme ne sugerează clar schimbarile la care suntem supuşi. Mâinile poartă un machiaj grafic, dar asexual fiindcă acum nu contează sexul – femeile şi bărbaţii vor să fie la fel, să poarte lucruri asemănătoare. Mâna are poziţia fumătoarei, dar care nu fumează fiindcă e interzis. Iar goliciunea trădează un aer nou.

Schimbă-te şi tu! Fii diferită!

Comandă produse cosmetice din noua colecţie Melkior! Meriţi să te simţi frumoasă şi specială cu produse cosmetice pentru machiaj şi unghii realizate din cele mai bune ingrediente.

www.melkior.ro

Publicatii
25 octombrie 2017