Meditaţia în mers cu ECCO KINHIN pentru o fericire durabilă

Destins în interiorul ECCO KINHIN, piciorul dumneavoastră va avea momente de calm şi relaxare chiar şi pe cele mai agitate străzi ale orașului. Kinhin reprezintă meditaţia în mers practicată de călugării budişti care relaxează nu doar mental, ci şi fizic. Noua colecţie de sneakerşii ECCO KINHIN trăieşte prin numele său, cu un amestec de natură şi tehnologie ce oferă un stil somptuos şi un confort adevărat.

Ridicând nivelul de confort în domeniul luxului, talpa CORKSPHERE® Footbed se potriveşte perfect cu forma piciorului şi permite să simţim astfel pământul cu talpa în drum spre serviciu, ori de câte ori ieşim în parc să facem o plimbare, sau când mergem la cumpărături. Povestea ECCO KINHIN este printre cele mai impresionante pentru că de-a lungul timpului, fiecare persoană care îl poartă îşi va personaliza propriul sneakers prin branţul unic din plută, după forma piciorului său.
Faţa superioară a acestor sneakerşi este confecţionată din piele de vacă retăbăcită ce eliberează o modernitate atemporală şi care va atrage persoanele elegante, urbane şi contemporane. În plus, nu există niciunul dintre compromisurile asociate încălţămintei cusute sau lipite, deoarece ECCO KINHIN este garantat de o legatură integrată, flexibilă şi durabilă între talpă şi faţa superioară.

Completând silueta curată şi designul minimalist danez, pielea ECCO HESTIA® adaugă un finisaj superb noii colecţii de sneakerşi. În interiorul sneakerşilor ECCO KINHIN veţi găsi o piele premium, ce acoperă suportul din plută şi care oferă confort remarcabil de dimineaţa până seara, permiţând celor care îi poartă să mediteze în mers.

Pe măsură ce experimentaţi meditaţia în mers cu ECCO KINHIN, veţi simţi, de asemenea, beneficiile construcţiei NoSHANK ™, ce oferă o experienţă naturală de mers pe jos eliberând stresul, calmând tensiunile din corp şi ajutând mintea să se deconecteze, beneficii foarte importante pentru sănătate.

Cine reuşeşte să facă din ECCO KINHIN o parte integrantă a vieţii sale de fiecare zi, va învăţa să renunţe la sentimentele negative şi să se axeze pe cele pozitive. Iar acest lucru îi va asigura o fericire durabilă!

Publicatii
22 iunie 2017