Lookbook Musée PREFALL 2017 by MOHITO

Cea mai lungă zi din an, Muzeul de Modă din Paris şi talentata Sonia Szóstak în spatele aparatului de fotografiat – acestea sunt elementele care au stat la baza creării noului lookbook MOHITO. Imaginile prezintă siluete feminine în cele mai trendy croieli ale sezonului, sezon care este marcat de combinaţii eclectice şi eleganţă naturală. Noua imagine Mohito este Brygida ‘Bree’ Naumowicz.

În această toamnă vor domina culorile albastru închis, khaki, gri, roz pal şi, ceva neobişnuit pentru acest sezon, lavanda. De asemenea, imprimeurile florale şi printurile colorate vor însufleţi articolele de toamnă.

Femeile din întreaga lume iubesc stilul parizian. Impecabilitatea și ușurința în combinarea stilurilor, luminozitatea și farmecul scandalos au inspirat designerii MOHITO să creeze o colecţie cu adevărat specială, care include straturi şi combinații neobișnuite care evidenţiază linia taliei.

Perlele reprezintă cel mai subliniat element al colecţiei. Acest nou trend este prezent pe toate podiumurile de modă, motiv pentru care nu putea lipsi din noua colecţie Mohito. Alte accesorii care merită atenţia doamnelor şi domnişoarelor sunt gulerele din blană sintetică, beretele, cerceii mari şi poşetele cu accente strălucitoare.

Pozele Soniei Szóstak sunt completate de un film realizat de Ludwik Pruskowski în care este surprinsă arhitectura minunatului palat Galliera.

Articole şi accesorii selecţionate din colecţia Musée sunt deja disponibile în magazinele fizice MOHITO, precum și pe www.mohito.com/ro/ro/. Restul articolelor vor fi adăugate treptat pe tot parcursul sezonului.

Materialele sezonului: denim, sifon, dantelă, piele sintetică

Caracteristicile colecţiei: straturi, pliuri, perle, articole care evidenţiază talia.

PHOTOSHOOT:

Photos: Sonia Szóstak /AFPHOTO

Photo assistant: Grzegorz Broniatowski

Model: Brygida ‘Bree’ Naumowicz/Model Plus

Styling: Arleta Żak/MOHITO

Make-up: Marianna Yurkiewicz

Hair: Quentin Guyen /L2d Medias

Film: Ludwik Pruszkowski

Film Assistant & post-production: Lucas de Gastines

Art director: Kaja Wojtyga/MOHITO

Production: Kamila Ławniczak i Piotr Spodnik/AFPHOTO

Publicatii
28 august 2017