LEVI’S® PUFFER JACKET – Must-have item in sezonul de toamna/iarna 2020

Levi’s® dezvaluie cel mai sustenabil sezon de pana acum pentru toamna/iarna lui 2020. Multumita unei game variate de materiale si tesaturi, aproape toate produsele din acest sezon reprezinta un pas in fata spre sustenabilitate. Intr-o epoca a schimbarilor climatice si a resurselor in scadere, responsabilitatea fata de mediu devine esentiala, iar consumatorii nu vor mai fi nevoiti sa aleaga intre un look stylish si unul realizat din produse sustenabile.

Materialele reciclate transforma industria modei in una sustenabila prin crearea unor haine din deseuri, care altfel ar fi ajuns la un depozit de deseuri. De asemenea, elimina resursele necesare pentru cresterea bumbacului si fabricarea poliesterului. Vedeta sezonului de iarna este Puffer Jacket, fabricata din sticle de plastic reciclate si deseuri din plastic reciclate. Prin alegerea unei jachete Levi’s® Puffer esti cool, ai confort in zilele de iarna si ajuti la reducerea depozitului de deseuri.

Puffer Jacket vine cu o serie de atribute menite sa sustina sustenabilitatea: reducerea depozitului de deseuri si reducerea dependentei de combustibili fosili; necesita mai putina energie pentru productia poliesterului; este foarte calduroasa si confortabila, cu un impact mult mai scazut pentru planeta.

Must-have item-ul Puffer Jacket intregeste colectia de toamna/iarna formata dintr-o gama variata de accesorii: trendy beanies, set-uri de caciuli, fular si manusi, alaturi de celebrele Trucker Jackets, Sherpa, clasicii jeansi si incaltaminte de sezon.

 

Publicatii
26 noiembrie 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc