Lee Cooper Colectia Toamna Iarna 2017/2018

Lee Cooper toamna-iarna 2017/2018: #LONDONISINOURJEANS

Cu fiecare colectie pe care o lanseaza, Lee Cooper aduce si mai mult din mostenirea britanica pe care o poarta. Incepandu-si istoria in 1908 ca un brand de jeans, Lee Cooper era uniforma muncitorilor londonezi – piese durabile, confortabile, incarcate cu personalitatea celui ce le poarta. De atunci si pana acum, Lee Cooper a fost, pe rand, uniforma muncitorilor, a soldatilor, a starurilor rock britanice din anii 70 si a fashion icon-urilor din anii 2000.

Respira si traieste si tu aerul artistic Lee Cooper, brandul est-londonez nascut in cel mai cool cartier britanic: #LONDONISINOURJEANS

 

W O M E N  C O L L E C T I O N

Noua colectie pentru femei se invarte si ea in jurul denimului autentic britanic cu eticheta Lee Cooper. Astfel, se contureaza tinute potrivite mai multor momente ale zilei, dar si unor activitati diferite – de la dimineti devreme catre cafea si birou si seri tarzii in oras cu prietenii. Piesele cheie devin puloverele, bluzele tricotate, vestele si gecile matlasate, tricourile din bumbac cu maneca lunga. Colectia mai include pulovere fin tricotate in nuante roz pudrate si cardigane lungi, pentru un plus de feminitate chiar si in tinute casual. Intregirea tinutelor complete Lee Cooper se face cu camasi din bumbac sau denim, jachete din imitatie de piele.

Ca detalii cheie se remarca torsadele plasate pe tricotaje, steagul britanic ce se regaseste pe zona frontala a tricourilor si pe pulovere si etichetele rosii cu numele brandului, pozitionate pe buzunarele perechilor de jeans. Paleta cromatica este formata din culori specifice toamnei. Incepem cu negru pentru tinute all black, completam cu bleumarin, albastru, culori reliefate de rosu, gri, bej si alb.

 

M E N  C O L L E C T I O N

Piesele colectiei de barbati sunt puternice si potrivite barbatului contemporan si activ. Regasim aici geci si veste matlasate din fas, cu si fara gluga, pulovere fin tricotate sau cu ochiuri mari si inchidere tip jacheta, camasi din denim simplu sau cadrilat sau camasi clasice, cu maneca lunga si imprimeu discret. Nu lipsesc tricourile din bumbac, cu diferite inscriptionari statement pentru brandul britanic, dar nici jachetele sau hanoracele din bumbac cu detalii contrastante si inchidere cu fermoar. Plus de masculinitate si atitudine british aduc jachetele din imitatie de piele pe care recomandam sa le purtati cu jeans autentic Lee Cooper!

Cu o cromatica similara celei din colectia pentru femei, respectiv cu nuante de albastru inchis, maro, visiniu, rosu, bleu si gri, colectia Lee Cooper toamna-iarna 2017/2018 destinata barbatilor emana forta si atitudine pur masculina. Culorile se combina cu liniile precise ale hainelor, dar si cu detaliile statement redate de faimosul romb, simbol de identificare al brandului, si care poate fi gasit pe buzunarele pantalonilor, dar si in zone cheie ale celorlalte piese vestimentare.

 

D E N I M C O L L E C T I O N

Sunt jeansi si SUNT JEANSI.

Sunt acei jeansi pe care ii pui pe tine si pleci repede sa faci lucruri si SUNT JEANSI pe care ii pui pe tine si simti ca poti face orice.

Iti dau incredere in tine, iti flateaza silueta, iti imbratiseaza formele si te fac sa te simti puternica si bine in pielea ta.

#LONDONISINOURJEANS spune povestea ta si a perechii tale de jeans preferata. ACEA PERECHE din denim de calitate, cu inscriptiile statement ale etichetei rosii Lee Cooper ce simbolizeaza denimul autentic britanic, original East London, cu traditie de la 1908.

Colectia toamna iarna 2017/2018 vine cu croieli ce au fost gandite si perfectate in ani, cut-uri ce urmeaza tendintele dar si liniile clasice. Skinny, straight-cut, boot-cut si boyfriend: 4 tipuri de jeans, in diferie nuante de albastru, pentru ca tu sa le probezi, sa te indragostesti si sa te reindragostesti de tine purtand jeans.

Poarta si tu, cu mandrie si atitudine, noua ta pereche de JEANS LEE COOPER.

Publicatii
19 septembrie 2017