KVL – Tropical Summer sau viaţa ca o vacanţă de vară

3-2-1… şi! Vino în vară alături de KVL! Închide ochii şi imaginează-te pe o plajă întinsă. Sunteţi doar voi, tu şi prietenii tăi. V-aţi împrietenit cu briza, cu valurile, cu palmierii şi bananierii înalţi la umbra cărora spuneţi cele mai tari glume. Selfie-urile au fost făcute de mult, ţinutele KVL au asigurat succesul!

Colecţia KVL Tropical pentru femei are în focus rochii boho cu imprimeuri sau broderii, piese din denim subţire pentru seri de dans. Bluzele cu detalii brodate sunt si ele HIT-uri, putând fi mixate cu pantaloni scurţi din denim sau cu jeanşii preferaţi KVL.

Tricourile cu mesaje statement KVL sunt piesele vedetă ale sezonului vară 2017 în colecţia pentru bărbaţi. În multiple culori, tricourile se asortează fiecărei preferinţe, garderobe şi, nu în ultimul rând, vacanţe! Pantalonii scurţi din denim se poartă cu un t-shirt sport cu imprimeuri de vacanţă, iar pantalonii din bumbac (short chino), în diverse multiple, se mixează cu tricouri polo – pentru look-uri casual demne de Riviera.

Descoperă şi tu piesele KVL ale colecţiei de vară 2017 – Tropical – şi trăieşte o vacanţă continuă!

 

Publicatii
11 mai 2017