KVL by KENVELO: URBAN ESCAPE – toamnă iarnă 2017/2018

Alarma – snooze – „încă 5 minute” – trafic – claxoane- ”deadline-ul este azi!”! Nu este o scenă dintr-un film, este haosul cotidian cu care toţi ne confruntăm.

De aceea, provocarea KVL din sezonul toamnă iarnă 2017/2018 vine sub forma unui URBAN ESCAPE. O abordare mult mai prietenoasă a mediului înconjurător şi a întâmplărilor cotidiene.

Incepe ziua cu o atitudine pozitivă şi desăvârșește-ti mesajul prin piesele vestimentare pe care alegi să le porţi.

Haine cu poveste, alături de care creezi amintiri.

Perechea preferată de jeans, cămaşa nouă, un pulover subţire şi o geacă cool, căci „poate va fi răcoare pe seară când mă văd cu prietenii.”

Fusta nouă şi bluza a cărei culoare îţi pune în evidenţă ochii, „pentru ieşirea la cinema cu tipul drăguţ de la petrecere.”

W O M E N  C O L L E C T I O N

Prima parte a colecţiei face trecerea de la vară la toamnă şi mizează pe ţinute lejere care îi permit femeii să fie atât în tendinţe, cât şi suficient de liberă pentru a cuceri cotidianul.

URBAN ESCAPE cu bluze în linii curate, materiale şi culori soft, mix de denim şi piele ecologică, piese vestimentare ce ating direcţii stilistice diferite: punk, college, minimalism scandinav.

Cămăşile cadrilate devin piese cheie şi, conform stiliştilor KVL by KENVELO, se poartă fie cu fuste din piele ecologică, fuste plisate – totul pentru un look punk, fie cu jeans în culori indigo, pentru o ţinută college.

Interesante în acest sezon sunt şi tăieturile pieselor vestimentare din colecţia feminină. Tăieturi la propriu căci, designerii KVL au gândit decupaje în zona umerilor pentru un plus de modernism casual, transformând piesele basic în piese senzuale.

Jachetele, sacourile şi gecile sunt esenţialele colecţiei – atât prin funcţionalitatea lor cât şi prin versatilitate. Sacouri din felurite texturi şi croiala cambrată pentru a fi purtate de către femei ce preferă stiluri vestimentare diferite – de la casual la smart casual şi elegant. Jachete din material textil şi geci din piele ecologică pentru femei dinamice şi pline de atitudine. Toate pentru un URBAN ESCAPE de succes.

Un segment bogat în această colecţie îl constituie rochiile – piese vestimentare care, prin a lor lejeritate şi calitate a materialelor, flatează siluetele feminine.

M E N  C O L L E C T I O N

In acest sezon, KVL aduce o serie de piese perfecte pentru viaţa tumultoasă de oraş, când păstrarea unui anumit stil modern şi casual este foarte important.

Astfel, o bună parte a colecţiei cuprinde sacouri, pantaloni smart casual din materiale lejere, cămăşi cu texturi simple şi culori uni. Ceea ce va surprinde plăcut este calitatea materialelor, acest aspect devenind focusul principal al brandului.

Linia casual este exploatată în zona unui URBAN ESCAPE plin de dinamism, piesele funcţionale ale colecţiei devenind item-uri esentiale: veste din fâş, geci bomber în culori puternice, hanorace şi bluze din bumbac.

Activităţile cotidiene au un complice perfect fie că mergi la birou, şcoală sau ieşiri de weekend. Pantaloni confortabili, jeanşi în croieli clasice şi diferite nuanţe de albastru, t-shirt-uri statement şi bluze lejere – toate uşor de combinat pentru ca, în fiecare dimineaţă, viaţa ta să fie puţin mai uşoară.

 

 

Publicatii
11 august 2017