KVL by KENVELO: toamnă iarnă 2018-2019

80 de zile pâna la Craciun. Este o perspectiva ce ne aduce putin aer rece pe sira spinarii, nu e asa?

Daca impresia este ca trebuie sa spunem „la revedere” distractiei de vara si lejeritatii hainelor, provocarea KVL by KENVELO este sa nu o facem.

Urban Free Style – promitem materiale lejere, piese functionale ce-ti vor lasa libertate, stiluri versatile pentru distractii de tot soiul, de dupa amiaza devreme si pana noaptea tarziu.

Daca stilul sport va face fericiti, nu-l schimbati! Avem pentru voi pantaloni din materiale lejere ce permit libertati nelimitate, bluze din jerseu cu imprimeuri variate sau fara, veste largi cu alura sport pentru el sau, dimpotriva, veste usor cambrate pentru ea ce dau un twist stylish.

Pentru ca frumusetea sta in detalii, jachetele colectiei toamna iarna 18/19 KVL by KENVELO te vor surprinde cu elementele speciale: cusaturi puternice cu dublu rol – acela de a cambra si acela de a da o nota fashion, butoni metalici spectaculosi la buzunare si fermoare.

Colectia knitwear este cea care duce greul si frigul acestui sezon. Ti-am pregatit o multitudine de texturi – de la cele mai light la cele mai groase – si o sumedenie de culori. Totul pentru ca tu sa nu depui mult efort stilistic in diminetile in care te grabesti: noul pulover, jeansii preferati, o vesta / o jacheta si fularul pufos aruncat lejer la gat.

Daca totusi porti moda in sange, incearca layering – suprapunerile sunt in tendinte si in acest sezon. Adauga celor de mai sus o camasa subtire pe dedesubt, o camasa din denim pe deasupra, si jocul poate continua.

Paleta de culori este extinsa pentru a permite atat diversitate in garderoba ta dar, mai ales, pentru libertate stilistica. O jacheta in culori puternice poate fi mixata cu o pereche de jeans skinny indigo, iar una in culori nude – roz pudrat, spre exemplu – merge perfect cu o pereche de pantaloni sport gri.

Denimul ocupa, ca intotdeauna, un loc special in magazinele si colectiile noastre. Cea mai buna calitate a denimului KVL by KENVELO, in culori clasice – de la light blue la indigo, detalii noi la buzunare – taieturile oblice fiind un element de noutate pentru un plus de stil.

Publicatii
01 octombrie 2018