Informatii necesare rezervarii terenului multifunctional (fotbal/baschet)

INFORMATII NECESARE REZERVARII TERENULUI MULTIFUNCTIONAL (FOTBAL/BASKET)

Stimati utilizatori, pentru siguranta dumneavoastra, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele:

REZERVARI

  1. Program de functionare a terenului de Fotball/Basketball:  Luni – Duminica: 10:30 – 20:30
  2. Rezervarile se fac exclusiv pe platforma PlayTomic – descarcati aplicatia si creati un cont in aplicatie puteti vedea cluburile din Bucuresti – selectati locatia ParkLake. Selectati BOOK si alegti intervalul de timp pe care doriti sa jucati si terenul de Fotbal/Basket. Disponibilitatea si pretul terenurilor sunt afisate direct in aplicatie.
  3. Dupa rezervarea terenului, veti primi un email de confirmare a rezervarii.
  4. Check-in-ul se face la info desk / biroul de informatii cu 10 minute inainte de rezervare, pe baza emailului de confirmare.
  5. Pagina de rezervari:

REGULI DE FOLOSIRE A TERENULUI DE FOTBALL/BASKETBALL

  1. Folositi doar pantofi de sport ! Alte modele de incaltaminte sunt interzise!
  2. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca suprafata terenului este alunecoasa. Utilizati terenul multifunctional pe propria raspundere.
  3. Nu abuzati de sticla sau de alte echipamente aferente terenului. Orice dauna adusa acestora va fi suportata in consecinta de catre persoana/persoanele care a/au inchiriat terenul.
  4. Fumatul, mancarea si bauturile alcoolice sunt strict interzise in incinta terenurilor de joc.
  5. De asemenea, este interzis accesul in incinta terenului cu biciclete, role, skate-uri sau alte accesorii mobile care pot periclita prin prezenta lor terenul si siguranta jucatorilor.
  6. Utilizatorii, precum si invitatii lor, vor fi direct responsabili pentru orice paguba adusa terenurilor de Fotball/Basketball. Orice dauna cauzata utilizatorilor de dinainte trebuie sa fie raportata la info desk / biroul de informatii imediat inainte de inceperea oricarui joc, pentru a evita astfel plata acestora.
  7. Va rugam sa returnati echipamentul la info desk / biroul de informatii asa cum v-a fost inmanat, altfel veti fi nevoiti sa platiti daune (intre 115 RON si 450 RON, in functie de echipamentul ales).
  8. ParkLake si PadelMania nu isi asuma raspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate in incinta terenului.

BUCURATI-VA DE ANTRENAMENT SI ATINGETI-VA OBIECTIVELE!

Publicatii
08 martie 2021
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc