Fundația Zurli desfășoară campania Marea Carte a Mesajelor de Iubire pentru Copiii cu Branule în ParkLake

Fundația Zurli demarează pe 15 februarie, chiar de Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, o inițiativă amplă și profund emoționantă pentru a aduce zâmbetul și speranța în inimile copiilor diagnosticați.

În cele 7 orașe din România unde există secții de oncopediatrie, se va desfășura, concomitent, un eveniment special dedicat campaniei Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule. Evenimentul din București va avea loc în ParkLake, unde o Mascotă Zurli și voluntari ai Fundației vor fi prezenți, în intervalul 10:00-20:00, la cornerul special amenajat din Main Square, încurajând oamenii să scrie mesaje de iubire pentru micii pacienți.

București, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova, Tg. Mureș sunt orașele unde oamenii pot merge, în locurile menționate pe www.fundatiazurli.ro, pentru a lăsa un mesaj de susținere pentru cei peste 5.000 de copii care se luptă cu cancerul în România și pentru care orice încurajare înseamnă speranță.

Campania are ca scop strângerea a cât mai multe mesaje de încurajare pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din întreaga țară. Aceste mesaje vor fi adunate și prelucrate cu grijă pentru a forma o carte specială, care va fi oferită cadou pe 1 Iunie copiilor care se luptă cu cancerul și familiilor acestora, în semn de speranță, susținere și încredere.

Pentru mai multe detalii despre campanie și modul de participare, vă invităm să accesați www.fundatiazurli.ro.

Publicatii
02 februarie 2024