Foloseşte noua Mascara WOWbrow de la Melkior şi sprâncenele vor arăta impecabil!

Toată lumea ştie cât de importante sunt sprâncenele pentru expresivitatea chipului nostru. Zâmbim, ne întristăm, ne încruntăm, tresărim, ridicăm o sprânceană, ne mirăm… Toate aceste emoţii se citesc clar pe faţa noastră.

De aceea, avem mereu grijă de sprâncene, le pensăm, le dăm forma care încadrează perfect ochii pentru o imagine încântătoare, le vopsim, le corectăm, le creionăm. Ar fi bine ca, atunci când te ocupi de machiajul ochilor, să nu laşi la voia întâmplării sprâncenele.

Ce putem face pentru a fixa firele rebele? Melkior îţi sare în ajutor cu noua gamă WOWbrow, un must-have al acestui sezon.

Mascara pentru sprâncene WOWbrow Melkior este ideală pentru a uniformiza şi fixa firele rebele.

Adica ea conferă volum, prezintă o textură uşoară, nu se întinde, se aplică foarte uşor şi, cel mai important,  e foarte rezistentă (rezistă până la 12 ore).

Important este faptul că are o formulă pe baza de caolin şi ceară naturală.

Se gaseste in 2 nuante: Medium (ref.11780) si Dark (ref.11781).

Cum se foloseşte? Se aplică cu ajutorul periei cu care este prevăzută. Se poate crea un aspect natural sau mai intens, în funcţie de efectul dorit. Se îndepărtează cu demachiant clasic.

Melkior îţi pune la dispoziţie o ofertă  variată de produse pentru înfrumuseţarea sprâncenelor, totul depinde de tine ce produse doreşti să alegi pentru sprâncenele la care ai visat dintotdeauna:

Acum sprâncenele tale vor arăta impecabil!

 

Publicatii
19 iunie 2017