Floraria Magnolia iti ofera sfaturi practice direct de la specialisti

Cand te gandesti la flori, te gandesti la frumusete si delicatete. Pentru ca un buchet de flori sa fie insa atat estetic, cat si rezistent, trebuie sa fie realizat corespunzator, iar

Floraria Magnolia se mandreste cu artisti florali care pot oricand sa realizeze un aranjament sau un buchet impresionant, dar stiu in acelasi timp sa ingrijeasca florile si plantele, astfel incat durata lor de viata sa fie cat mai lunga.

Pe langa faptul ca Floraria Magnolia comercializeaza doar flori premium, care se remarca printr-o rezistenta mult mai mare, importanta ingrijirii acestora inainte sa ajunga in casele destinatarilor este esentiala. Tocmai de aceea, fiecare florist are parte de o perioada de training in care invata nu doar principiile de realizare a buchetelor si aranjamentelor, dar si modalitatea de intretinere a fiecarei specii de flori si plante la ghiveci.

Fiecare client care intra in Floraria Magnolia din Park Lake va primi cele mai bune sfaturi despre ingrijirea si modul de pastrare a buchetului pe care il achizitioneaza sau despre modul in care se intretin plantele la ghiveci.

Te asteptam la Magnolia (etajul 1) ori de cate ori vrei sa faci o surpriza cuiva drag.

Publicatii
07 iunie 2022