Filme in dar pentru noul an de la CINEMA CITY

Perioada aceasta ne-a invatat mai mult ca niciodata despre motivarea din lucruri mici si simple. Poate ca nu ne-am vazut cu prietenii, dar am avut grija sa vorbim des la telefon cu ei, sa le spunem o vorba buna, sa ne facem mici bucurii unii altora.

Si am descoperit bucuria de a face mici daruri cu semnificatii mari pentru amintirile noastre. Din aceasta categorie sunt si voucherele la Cinema City ca o promisiune ca atunci cand viata noastra va reveni la normal vom merge inapoi la film, ne vom scufunda nu doar in fotoliile cele mari, ci si in povesti. Si vom fi impreuna, vom comenta cate o secventa, ne vom bucura sau speria la altele, dar vom trai impreuna o emotie si o energie pe care doar cinematograful o poate intermedia.
Suntem multi cei carora le e foarte foarte dor sa mearga la film la cinema, atat de dor ca ne incarcam si ne bucuram putin fie si doar cu anticiparea gandului ca vom merge impreuna din nou cu prietenii, ca ne facem o promisiune prin voucherele pe care le trimitem.

Un Nou An, un nou inceput. Priveste cu incredere in viitor, in curand lucrurile vor fi asa cum ti-ai dorit. Fii primul care anunta schimbarea si daruieste celor dragi bucuria revederii in sala de cinema: daruieste-le emotia primului film din 2021, cadoul ideal pentru o lume ce revine la normal. Descopera aici oferta noastra: https://bit.ly/3lfAMeF

 

Publicatii
07 decembrie 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc