Expozitie LEGO® Brickville la ParkLake

In perioada 16-19 mai, vino in ParkLake la expozitia de creatii din piese LEGO®, Brickville, organizata de RoLUG! In intervalul 10 AM – 10 PM, descopera zeci de creatii personale statice si cinematice din piese LEGO si seturi oficiale din diverse teme (City, Creator, Star Wars™, Technic, Pirates, Friends, DUPLO etc).

Vei avea ocazia sa admiri o expozitie unica, cu creatii expuse public in premiera, principalele puncte de atractie fiind: orasel in miniatura, trenuri, diorame, pirati, castele, nave spatiale, mozaicuri, vehicule, jocuri, plus multe alte surprize pe care le vei descoperi la fata locului!

Pe langa distractie si voie buna, vizitatorii vor primi informatii despre creatiile expuse de la membrii RoLUG si vor beneficia de un voucher de discount in Magazinul Certificat LEGO®.

Despre RoLUG:

– RoLUG înseamnă Romanian LEGO(R) Users Group / Grupul utilizatorilor LEGO(R) din România

– compus din AFOLi (Adult Fan of LEGO) de diferite vârste din toată ţara, cu profesii diferite, ce împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru piesele LEGO

– scopul expoziţiei este de stimula creativitatea şi de a demonstra ca LEGO nu este o simplă jucărie pentru copii, ci un mod de exprimare, atât al copiilor, cât în special al adulţilor

– RoLUG a luat fiinţă în anul 2007 ca un simplu forum de discuţii şi s-a dezvoltat în ultimii ani, obtinând titlul de Recognized LUG (LUG recunoscut pe plan internaţional)

– au participat la expoziţii naţionale şi internaţionale, iar din 2015 îşi organizează propriile expoziţii

– organizează în diferite oraşe ale ţării concursuri de Trial Truck (vehicule telecomandate, construite din piese LEGO ce parcurg trasee cu obstacole şi roboţi pusi faţă în faţă să lupte) şi concursuri online de creaţii pe diverse teme.

– publică articole pe site-ul rolug.ro şi pagina de facebook rolug.ro, imagini de la expoziţii şi concursuri pe pagina de Flickr rolug şi înregistrări video de la concursuri pe canalul youtube clubrolug.

Publicatii
27 aprilie 2019