Expozitie de sculpturi realizate de Dinu Gabriel

Transforma fierul vechi in arta!
Expozitie de sculpturi din fier vechi

In perioada 15 – 23 Mai, ParkLake Shopping Center va gazdui in premiera in Bucuresti expozitia inedita „Transforma fierul vechi in arta” . Cu aceasta ocazie peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate vor fi expuse in centrul comercial.
Astfel, zona main square se transforma intr-un spatiu alternativ si neconventional in care vor fi amplasate creatii unice printre care se numara o chitara, roboti de diverse dimensiuni si multe alte instalatii de arta realizate integral din fier reciclat.

Dinu Gabriel este artistul care transforma fierul vechi in opere de arta: chitare, ceasuri, siluete, toate cu povestea si personalitatea lor. In cele 2 garaje pe care le-a transformat in atelier acesta pune in valoare ceea ce altii arunca. Recicland piese vechi de masina, hard-diskuri si multe alte bucati de metal le transforma, prin viziunea sa creativa, in obiecte de arta
Acesta si-a descoperit pasiunea inca din copilarie. Tatal lui lucra la o fabrica si aducea piese acasa, sa le vanda. El lua rulmentii si isi facea karturi cu baietii si se dadeau pe dealuri. Acum aproape patru ani si-a dat seama ca, ca aceste piese si bucati din fier vechi pot prinde din nou viata.
Performanta si viziunea sa artistica au putut fi urmarite de curind in cadrul sezonului #unusiunu din cel mai iubit show de divertisment local, „Romanii au Talent”, unde Gabriel i-a impresionat pe toti cei patru jurati.

Publicatii
27 aprilie 2021
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc