Expozitia foto Curajul de a celebra viata, in ParkLake

Imunis, prima asociatie de lifestyle post diagnostic oncologic din Romania, organizeaza in ParkLake, zona Main Square, expozitia foto Curajul de a celebra viata, in perioada 8 – 20 martie.

Expozitia, parte din programul „Feminitate dupa cancer”, reuneste portretele a 14 femei care au parcurs programul si care si-au dorit sa arate cum si-au rescris feminitatea dupa diagnostic si cum le-a influentat acest proces stilul de viata.

Avand ca scop incurajarea tuturor femeilor care au primit un diagnostic oncologic din Romania sa includa in procesul lor si recalibrarea feminitatii, precum si familiarizarea publicului larg cu schimbarile prin care trec persoanele diagnosticate cu cancer, expozitia este, de asemenea, si un testimonial al fortei femeii care se afla intr-un proces continuu de vindecare.

Fotografiile au fost realizate de Ioana Dodan, architect si fotograf de brand personal in cadrul studioului The FAB Squad, unde lupta cu imaginile pe care ni le-a intiparit societatea in minte si scoate la iveala ceea ce ne face unici.

Publicatii
20 martie 2023
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc