ECCO INTRINSIC TR: Încălţămintea care te face să pluteşti de fericire, precum danezii

Se ştie că danezii sunt cei mai fericiţi oameni din lume. Trăiesc inspiraţi de natură şi au un stil de viaţă relaxat, hygge fiind un concept specific danez, unic în lume, care se referă la arta de a trăi bine şi simplu. Au un stil vestimentar atemporal şi o eleganţă aparte. Pentru danezi, frumuseţea înseamnă materiale de calitate, formă, culoare şi confort, ei gravitează în jurul unui design ce combină utilitatea cu stilul.

Ca un omagiu adus simplităţii şi eleganţei înnăscute a designului danez pe care atât de mulţi îl doresc, noua gamă ECCO INTRINSIC TR ridică mizele atât în confort cât şi în stil, astfel încât să te facă să pluteşti de fericire.

Noului trend al sezonului athleisure i se adaugă o notă de lux, printr-un amestec de materiale grafice în alb şi negru. Gama ECCO INTRINSIC TR îmbină stilul danez cu o talpă athleisure pentru a crea o colecţie de sneakerşi fiabili şi confortabili, care îi permit purtătorului să stea încălţat toata ziua. Danezii tind să-şi expună stilul de viaţă în modul în care se îmbracă şi se încalţă.  Îmbrăcămintea şi încălţămintea trebuie să reflecte stilul lor de viaţă – relaxat, confortabil, contemporan, fără a fi ostentativ. Iar ECCO INTRINSIC TR este un sneakers atletic şi chic creat special pentru mişcare ce combină pielea perforată cu o şoseată tricotată pentru a oferi un confort maxim pentru purtător, un nivel semnificativ de performanţă şi o aderenţă superbă.

 

Publicatii
23 mai 2017