ECCO: De la agitaţia URBANĂ la liniştea NATURII

Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de la apariţia primului ECCO TRACK II, brandul ECCO a actualizat modelul pentru anul 2017. Un sfert de secol de patrimoniu este contopit cu tehnologia şi materialele de ultimă generaţie.

Noul ECCO TRACK 25 realizat cu tehnologia modernă, asigură un confort excepţional şi o performanţă de neegalat, păstrând în acelaşi timp designul original. Noua colecţie de ghete outdoor este disponibilă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, cu o gamă actualizată de culori şi materiale, fiind potrivită pentru orice activitate în NATURĂ, de la o aventură pe malul lacului până la o plimbare prin agitaţia URBANĂ.

După 25 de ani de succes, un favorit ECCO este modernizat cu tehnologia exclusivistă de confort de astăzi. Branţul detaşabil acoperit cu piele asigură purtătorul că pe măsură ce merge, spuma de sub suprafaţa superioară a branţului împinge aerul în sus prin găurile mici din căptuşeală pentru a creşte circulaţia aerului din jurul piciorului, dispersând excesul de umiditate şi permiţând un grad ridicat de respirabilitate. Chiar şi pe vreme umedă, piciorul este păstrat uscat şi confortabil datorită construcţiei impermeabile GORE-TEX®.

Cu o talpă direct injectată, formată dintr-o talpă intermediară din PU şi o talpă din TPU, ghetele ECCO TRACK 25 sunt flexibile şi foarte confortabile, cu o aderenţă excelentă. Şi chiar şi pe vreme umedă, piciorul este păstrat uscat şi confortabil datorită construcţiei impermeabile GORE-TEX®.

Ghete outdoor damă ECCO Track 25 (Maro-Navajo Brown)

Preţ: 899,90lei

 

Ghete outdoor bărbaţi ECCO Track 25 (Amber-Oak)

Preţ: 949,90lei

 

Ghete outdoor bărbaţi ECCO Track 25 (Navy-True Navy)

Preţ: 949,90lei

Ghete outdoor bărbaţi ECCO Track 25 (Negre)

Preţ: 949,90lei

Ghete outdoor damă ECCO Track 25 (Maro-Cocoa Brown)

Preţ: 949,90lei

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Publicatii
25 octombrie 2017