Descoperă noua colecţie ECCO CREPETRAY

În esenţă, fiecare colecţie ECCO reprezintă o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţionalilustrată perfect de către noua colecţie ECCO CREPETRAY.

Istoria ECCO CREPETRAY are rădăcinile în anii 1600, atunci când pantoful “veldskoen” a fost inspirat de încălţămintea tradiţională Khoisan din Africa de Sud. Pentru a crea colecţia actuală ECCO CREPETRAY, talpa de crep a fost combinată cu feţe ale căror caracteristici de rezistenţă şi utilitate sunt trasate chiar de către pantoful “veldskoen”, purtat de primii colonişti olandezi din Africa de Sud, în secolul al şaptesprezecelea.

Remarcabile sunt îmbunătăţirile aduse tălpii din crep convenţional ce au fost realizate fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei FLUIDFORM™ folosită de ECCO, tehnologie ce permite injecţia direct a tălpii realizată dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat şi translucid.

Combinaţia dintre cauciucul natural de culoare albă-gălbuie, precum mierea, şi pielea bogat granulată, precum cerealele, adaugă o senzaţie de lux. Căptuşeala bogată din piele, care va rămâne la aceeiaşi culoare la toate temperaturile, asigură crearea climatului interior ideal pentru piciorul dumneavoastră.

ECCO CREPETRAY oferă un confort generos datorită formei anatomice care urmează liniile naturale ale piciorului. A purta ECCO CREPETRAY, fie varianta pantof sau gheată, este o încântare, confortul fiind sporit prin folosirea de piele premium, care adaugă o senzaţie de lux.

 

Publicatii
23 martie 2018