Descoperă noua colecţie ECCO BACK TO SCHOOL

Anul acesta, şcoala va începe mai devreme, iar clopoţelul nu va mai suna ca de obicei pe 15 septembrie, ci pe data de 11 septembrie 2017. Aşadar, ECCO a pregătit deja noua colecţie BACK TO SCHOOL, ce oferă un climat optim şi un confort maxim pe tot parcursul orelor de clasă.

ECCO vă propune să uitaţi de grijile începutului noului an şcolar, pentru că acum confortul şi funcţionalitatea vin înfăşurate într-un design elegant, creând astfel încălţămintea care poate şi va merge peste tot alături de copii.

În ciuda vârstei lor, fetiţele se îngrijesc foarte mult de felul cum arată, formându-şi rapid o opinie despre ceea ce le place şi vor să poarte. Pantofii ECCO pentru fetiţe le permit acestora să se mişte în voie, să aibă o ţinută stilată şi plină de culoare, în timp ce se bucură de confort pe tot parcursul zilei.

Băieţii în schimb, vor să rămână băieţi, indiferent de vreme şi de trendurile din modă! Ei preferă funcţionalitatea în locul modei. De aceea, ECCO a lansat o nouă colecţie de sneakerşi în care funcţionalitatea întâlneşte stilul modern.

Publicatii
22 august 2017