Descopera Nooka Space, noul tau birou aproape de casa

Daca lucrezi de acasa si simti ca si canapelele s-au plictisit de tine, nu doar tu de ele, avem o veste buna pentru tine.

Iti prezentam un proiect in exclusivitate, singurul de acest fel din Bucuresti. Fa cunostinta cu Nooka Space, noul birou amplasat la exteriorul ParkLake Shopping Center, intrarea dinspre parc. Astfel, esti aproape si de parc, si de magazine. Te asteptam cu un food court plin de bunatati pentru toate gusturile si cu un spatiu de lucru modern, complet tehnologizat, care te va ajuta sa fii productiv si sa iti faci treaba bine.

Nooka este un micro birou inteligent, dotat cu conexiune de internet prin WiFi, de mare viteza, cu peste 15 senzori inteligenti, o yala inteligenta, iar controlul climatic si iluminatul se face printr-o aplicatie de mobil dedicata, fara a fi nevoie de interactiune umana.
Nooka Space are misiunea de a-ti transforma modul de lucru hybrid, oferindu-ti un spatiu complet echipat cu ce este necesar pentru a lucra, crea sau performa, fara sa pierzi interactiunea cu imprejurimile.

Nooka Space este primul concept de birou de proximitate inteligent, care este echipat complet, cu mobilier de birou Steelcase si componente hi-tech. A fost creat de un grup de experti in design interior, tehnologie, wellbeing si materiale de constructii inovatoare cu scopul de a crea un spatiu de lucru perfect si adaptat la necesitatea de a lucra de acasa, care sa permita utilizatorilor sa fie mai productivi, mai eficienti si mai creativi.

Inchirierea acestui nou spatiu de lucru este contra-cost, iar tariful este calculat pe ora. Rezervarea se face exclusiv prin aplicatia Nooka Space disponibila gratuit in App Store sau Google Play.

Publicatii
29 iulie 2021