Descoperă farmecul meciurilor de padel, la ParkLake

LATER UPDATE: Terenul de padel va fi închis pe perioada sezonului rece începând de astăzi, 25.11.2019. Te așteptăm cu distracție în aer liber de la primăvară, dar până atunci ne bucurăm să te avem alături la evenimentele pe care le organizăm pentru tine în Main Square!

***

Dacă vrei să te distrezi alături de prieteni în timp ce practici un sport de echipă inedit, ParkLake îți lansează cea mai intensă provocare: meciurile de padel pe terenurile noastre exterioare! Strânge-ți gașca, fă o rezervare și hai să descoperiți secretele padelului, o activitate sportivă care te ajută să pierzi calorii într-un mod extrem de distractiv!

***

INFORMAŢII NECESARE REZERVĂRII TERENULUI DE PADEL

Stimaţi utilizatori, pentru siguranţa dumneavoastră,  vă rugăm să citiţi şi să respectaţi urmatoarele:

REZERVĂRI

1.Program de funcţionare a terenului de padel:

 Luni – Duminică: 10:30 – 21:30

2. Rezervările se fac cu cel puţin 24 ore înainte, la info desk / birou de informaţii ParkLake, situat în incinta ParkLake Shopping Center, la parter sau la nr. de tel. 0757 353 014.

3. Persoanele care nu pot ajunge la ora rezervată jocului trebuie să informeze info desk / birou de informaţii sau la nr. tel. 0757 353 014, înainte de începerea orei (minim 30 de minute înainte).

4. În caz de neprezentare la ora rezervată jocului, rezervările se vor pierde automat după 10 minute şi, în continuare, se va proceda după regula primul venit, primul servit.

 

REGULI DE FOLOSIRE A TERENULUI DE PADEL

1.Folosiţi doar pantofi de tenis sau padel ! Alte modele de încălţăminte sunt interzise!

2.Vă rugăm să aveţi în vedere faptul ca suprafaţa terenului este alunecoasă. Utilizaţi terenul de padel pe propria răspundere.

3.Nu abuzaţi de fileul de joc, de sticlă sau de alte echipamente aferente terenului. Orice daună adusă acestora va fi suportată în consecinţa de către persoana/persoanele care a/au închiriat terenul.

4.Fumatul, mâncarea şi băuturile alcoolice sunt strict interzise în incinta terenurilor de joc.

5.De asemenea, este interzis accesul în incinta terenului cu biciclete, role, skate-uri sau alte accesorii mobile care pot periclita prin prezenţa lor terenul şi siguranţa jucătorilor.

6.Utilizatorii, precum şi invitaţii lor, vor fi direct responsabili pentru orice pagubă adusă terenurilor de padel. Orice daună cauzată utilizatorilor de dinainte trebuie să fie raportată la info desk / biroul de informaţii imediat înainte de începerea oricarui joc, pentru a evita astfel plata acestora.

7.Vă rugăm să returnaţi echipamentul la info desk / biroul de informaţii aşa cum v-a fost înmânat, altfel veţi fi nevoiţi să plătiţi daune (între 115 RON și 450 RON, în funcţie de echipamentul ales).

8.ParkLake nu îşi asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate în incinta terenului.

9.Accesul pe teren este permis doar persoanelor cu vârsta minimă de 14 ani. Utilizaţi terenul pe propria răspundere.

BUCURAŢI-VĂ DE ANTRENAMENT ŞI ATINGEŢI-VĂ OBIECTIVELE!

Publicatii
29 martie 2019