Descopera expozitia Romanian Football Legends la ParkLake

Vino la Park Lake Shopping Center sa admiri peste 70 de tricouri si peste 200 de fanioane, medalii, bilete si programe de legenda ale Echipei Nationale de fotbal din ultimii 70 de ani!

In perioada 30 Iulie – 13 August, ParkLake Shopping Center va gazdui o expozitie speciala dedicata istoriei echipei nationale de fotbal.

Aceasta reuneste o colectie de peste 70 de tricouri purtate de jucatorii Echipei Nationale pe teren in infruntarile internationale inca din anii ’60 si pana in prezent.

In plus cei care vor vizita expozitia vor putea admira si peste 200 de fanioane schimbate de capitanii echipei nationale la mijlocul terenului, bilete si programe de meci originale de la meciurile disputate la turneele finale, cum ar fi meciurile de la Cupa Mondiala din 1970, colectii de „surprize” si stickere din anii ’80-’90, medalii, dar si imagini reprezentative pentru fotbalul romanesc. Piesele de rezistenta expuse in cadrul expozitiei sunt tricourile imbracate de echipa nationala olimpica in anii ’70 in meciurile de calificare la Olimpiada, celebrand astfel calificarea echipei nationale la Olimpiada din acest an desfasurata tot la Tokyo, acolo unde am mai fost calificati si in 1964.

Accesul la expozitia organizata de ParkLake impreuna cu Romanian football Legends este gratuit.

Vizitatorii vor putea admira si se vor putea fotografia cu tricourile purtate de jucatori legendari, care au facut istorie in tricoul Echipei Nationala, precum: Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin, Gica Popescu, Mircea Lucescu, Rodion Camataru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordanescu.

Publicatii
26 iulie 2021