Descoperă colecția toamnă – iarnă CAMICISSIMA

Bărbatul Camicissima saluta sezonul toamnă / iarnă 2019/2020 stiind că personalitatea lui nu mai este modelata de lumea din jurul lui, dar prin propriul său mod de viață, care este reflectat în stilul personal. Esenta stilului este o combinație a sufletului mărcii și a bărbatului care o poartă. Aceasta se reflecta prin materiale, tratamentele  din etapa finală a procesului de fabricație, in căutarea  materialelor unice și a combinațiilor cu detaliile surprinzătoare.

Un spirit introspectiv care este încă puternic conectat la habitatul din jur, este reînviat prin imprimeuri de camuflaj pe țesături moi și , modele geometrice  care reprezintă un echilibru între tradiție și inovatie și, modele tradiționale cu detalii moderne.

O călătorie colorată care traversează cele mai adânci păduri și peisaje urbane si care îmbrățișează un  stil de viata natural și durabil.

Tonuri calde și pământești, in subtonuri verzi și fundaluri naturale  colorate care poartă  nostalgia trecutului.

Intensitatea tonurilor de albastru este o expresie a sufletului  barbatului Camicissima, un visator caruia ii place sa experimenteze neasteptate combinații, precum o ținută albastră totală.

 

Publicatii
21 octombrie 2019