Descoperă colecţia Meli Melo toamnă-iarnă 2017 “L’ histoire”

Bun venit, toamnă! Colecţia Meli Melo toamnă-iarnă 2017  “L’ histoire” este concepută asemeni unei poveşti de sezon, care mixează nuanţele vibrante ale culorilor tomnatice cu strălucirile brumate ale zilelor friguroase de noiembrie într-un concept seducător, declinat în patru etape interconectate, asemeni paginilor dintr-o carte.

Culorile pastel, nuanţele de roz stins şi roşu Burgundia, alături de tonuri şi texturi gri de intensitate scăzută, pietrele cu transparenţă strălucitoare, catifeaua cu broderie, satinul mătăsos, lanţurile stilish aurite care alunecă pe imprimeuri florale, toate sunt elemente care pot fi integrate în outfit-uri feminine cu tentă uşor romantică, care îmbie la visare şi descoperirea pasiunilor lăuntrice.

Te aşteptăm în ParkLake să descoperim împreună povestea unei toamne de vis spusă de Meli Melo, cu siguranţă vei fi cucerit de amestecurile de culori și texturi, cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii de păr, dar şi piese vestimentare sau încălţăminte extrem de stylish.

Publicatii
19 octombrie 2017