Descopera activitatile Weekend Warrior la ParkLake

Activitati WEEKEND WARRIOR

 

Program zilnic: 10:00 – 22:00

 

TIR CU ARCUL

Tirul cu arcul este o activitate sportiva potrivita pentru toata familia, o ocazie de a petrece timp liber departe de telefon sau televizor.

Atunci cand tragi cu arcul, tot corpul ajunge sa fie solicitat. Sunt pusi in miscare, in principal, muschii de la nivelul spatelui, umerilor, abdomenului si bratelor. Tendoanele degetelor, umerii si bratele sunt solicitate pentru o mai buna coordonare a miscarilor si a echilibrului, toate acestea in timp ce trebuie sa ramai concentrat, cu privirea inainte, pana cand sageata loveste tinta.
Daca esti tensionat/a sau stresat/a, tirul cu arcul te poate ajuta, de asemenea, in lupta impotriva stresului.

PRET:

  • 15 lei/5 sageti
  • 20 lei/10 sageti

 

AIRSOFT

Airsoftul este un sport ce foloseste replici inofensive ale armelor reale, cu beneficii fizice si mentale. Concentrarea si disciplina necesare pentru a reusi o lovitura in centrul tintei te ajuta sa elimini orice stres, satisfactia ca ai reusit ajuta sistemul nervos sa elimine endorfine, ceea ce duce la imbunatatirea dispozitiei, cresterea stimei de sine si reducerea stresului.

PRET:

  • 15 lei/un incarcator
  • 20 lei/2 incarcatoare

ARUNCARE CUTIT SI TOPOR

Este un sport mai putin cunoscut in Romania, dar foarte dezvoltat in SUA, unde exista si un campionat mondial.
Aruncarea unor obiecte la tinta se afla in topul activitatilor sportive deoarece combina forta, tehnica si viteza cu capacitatea de concentrare pentru a realiza miscari deosebit de complexe.

PRET:

  • 15 lei/5 aruncari
  • 20 lei/10 aruncari

 

PRASTIE

Tirul cu prastia este o activitate deosebit de distractiva, care aminteste adultilor de copilarie, iar copiii se pot distra intr-un mediu controlat, in deplina siguranta.

 

ARCHERY GAMES

Un concept unic in Romania, care combina elemente de joc in echipa cu aptitudinile de arcas. Concurentii se impart in doua echipe si, prin folosirea unor sageti inofensive, incearca eliminarea adversarilor si doborarea tintelor, similar cu jocul de airsoft. Efortul fizic, lucrul in echipa si competitia garanteaza distractia.

PRET pentru o persoana:

  • 25 lei un joc
  • 50 lei 3 jocuri
  • 100 lei 3 ore jocuri nelimitate + toate celelalte activitati

 

Oferta de vara

2 ore FARA TELEFON

Pregatire fizica generala

– invatam sa executam corect miscari sportive de baza: genuflexiuni, flotari, cum ridicam de jos un obiect greu fara a tensiona spatele, cum alergam corect pentru a nu solicita articulatiile, postura corecta, elemente de baza pentru autoaparare si antibullying.

Jocuri

– jocuri sportive distractive, stafete pentru dezvoltarea spiritului de echipa, obstacole, concursuri tactice militare: memorarea unor cuvinte sau obiecte in regim de efort fizic;
– acces la toate atelierele

Beneficii:

Practicarea unor activitati noi si variate conduce la cresterea increderii in sine, adaptarea la situatii noi, neprevazute, cunoasterea si integrarea mai usoara intr-un grup. Satisfactia unei reusite intr-un mediu necunoscut ajuta sa depasim frustrari, nesigurante, sa incercam si alte lucruri noi, sa depasim nevoia de a ne refugia la televizor sau telefon pentru a experimenta prin altii.

PRET: 50 lei

 

Regulament Weekend Warrior disponibil aici: Regulament WW

Petreceri
Aniversari
Contact:
Facebook: WeekendWarrior
Mail: tacticaltraining.ro@gmail.com

Publicatii
03 iunie 2021