De Black Friday, donează pentru un Black Dog

Împreună cu Fundația Adăpostul Speranța, te invităm la o faptă bună pentru un prieten patruped. Pe durata lunii noiembrie se derulează campania “De Black Friday, donează pentru un Black Dog”, prin care poți susține, cu un simplu SMS, activitatea fundației.

De ce o donație pentru un black dog? Pentru că de multe ori câinii negri au șansele cele mai mici să fie adoptați din adăposturi. Campania este una de conștientizare, iar dincolo de a atrage donații pentru salvarea câinilor fără stăpân, Fundația Adăpostul Speranța își propune să atragă atenția și asupra celor care nu-și găsesc ușor o familie.

Suntem cel mai pet friendly mall din București și vom fi alături și de această inițiativă specială.
Așa cum spun cei de la Speranța: datorită animalelor, zâmbim în fiecare zi.

Indiferent de culoare, mărime, rasă, câinii ne pot dărui multă iubire și ne pot face viața mai frumoasă. Iar la Adăpostul Speranța sunt peste 500 de prieteni, 500 de câini salvați de pe străzi și o mână de oameni, care fac totul pentru a le asigura cele mai bune condiții până când le găsesc o familie. Au nevoie să le fii alături.

Cu o donație de doar 2 euro pe lună, asiguri o masă caldă pentru un prieten patruped. Pentru a-i ajuta, trimite un SMS cu textul SPER la 8845. Te costă doar 10 lei pe lună.

Publicatii
09 noiembrie 2023