Cu ParkLake si Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasa!

Vrem sa fii in siguranta #nu doar acasa
Cu ParkLake si Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasa!

Incepand cu data de 26 iunie, ParkLake Shopping Center a lansat in colaborare cu Glovo Romania o campanie care vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa aiba acces la preparatele culinare preferate din restaurantele favorite. Astfel, persoanele care vor comanda online de la restaurantele din centrul comercial in perioada 20 – 26 iulie 2020 vor beneficia de o reducere de 20% direct in aplicatia Glovo, zilnic, in intervalul orar 14:00-18:00.
In siguranta #nudoaracasa este obiectivul principal al tuturor actiunilor intreprinse de catre ParkLake Shopping Center. Acest concept se materializeaza in realitate prin multitudinea de programe pregatite de catre ParkLake Shopping Center pentru a se adapta la contextul actual – in continuare foarte multe persoane lucreaza de acasa, sunt preocupate de siguranta familiei, a caminului si de aceea toate initiativele din urmatoarea perioada vor fi directionate spre a asigura adaptarea cat mai usoara la constrangerile actuale.
Campania realizata impreuna cu Glovo Romania este parte din programele dezvoltate de catre centrul comercial in aceasta perioada pentru a fi mai aproape de comunitatea din care cu totii facem parte.
Cartofisserie, Crêpes Du Monde, McDonald’s, Mesopotamia, Oro Toro By Osho, Pep & Pepper, Pizza Bonita, Pizza Hut, Chopstix, Rigatoni Pasta Bar, Soup Up, Taco Bell, Taksim, Uncle John, au raspuns initiativei ParkLake Shopping Center si s-au alaturat campaniei in asa fel incat sa ofere prin Glovo Romania preparatele favorite tuturor celor interesati. Comenzile se plaseaza on-line si vor fi livrate in siguranta direct acasa.
Pentru cei care aleg sa ne viziteze si sa consume in varianta take away, ParkLake Shopping Center a luat toate masurile necesare pentru ca acestia sa se bucure in siguranta de preparatele culinare alese si de reluarea vizitelor in centrul comercial. Au fost implementate o serie de masuri care, impreuna cu celelate programe si initiative, sunt menite sa ofere cadrul necesar pentru ca vizitatorii, comunitatea sa se bucure in siguranta de vizita lor.

Publicatii
26 iunie 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc