Costumele din musicalul “Mamma Mia” ajung în ParkLake

In perioada 28 noiembrie – 8 decembrie, vor fi expuse in Main Square, in premiera, 10 costume din celebrul musical „Mamma Mia!“, una dintre cele mai iubite productii de acest gen din lume.

Faimoasele costume vor ajuta vizitatorii ParkLake sa intre in atmosfera magica din „Mamma Mia!”, ca un preambul la spectacolul legendar ce va reveni pe scena Salii Palatului din Capitala dupa o pauza de doi ani.

Costumele sunt cele originale, purtate de artistii romani in timpul spectacolului, pentru a aduce la viata indragitele personaje Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Turcasiu), Rosie (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) si Sophie (Bianca Purcarea).

Desemnat „Spectacolul anului 2018” in Romania, musicalul revine la Sala Palatului din Bucuresti pe 28 si 29 decembrie, cu o distributie de exceptie. Artistii vor dansa si vor canta alaturi de spectatori pe muzica inspirata de celebra formatie ABBA, intr-o poveste despre dragoste si familie, plina de energie, amuzament si culoare. Productia este una spectaculoasa, cu o coregrafie impresionanta, decoruri de vis si nu mai putin de 200 de costume.

„Mamma Mia!“ prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Tanara se confrunta cu trei posibile variante, asa ca decide sa-i invite pe mica insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante si vor incanta publicul prezent.

Cei care doresc sa aiba parte de o experienta de neuitat sau sunt in cautarea unui cadou inedit cu ocazia sarbatorilor de iarna, au acum posibilitatea de a-si achizitiona bilete la preturi avantajoase din reteaua www.IaBilet.ro.

Publicatii
15 noiembrie 2022