Concert Illuminarium – Bridge of time, împreună cu Irina Baianț și Musicals.ro

Duminică, 19 noiembrie, ora 18:30, ParkLake împreună cu Irina Baianț și Musicals.ro vă așteaptă în Main Square pentru un recital de promovare al concertului extraordinar Illuminarium – Bridge of time și o sesiune de autografe.

Soprana Irina Baianț, una dintre cele mai populare soprane ale României în acest moment, cu roluri principale în producții de musical precum Fantoma de la Operă și My Fair Lady, și Musicals.ro prezintă în luna decembrie la Sala Palatului spectacolul Illuminarium – Bridge of Time, un concept care sparge tiparele divertismentului cultural autohton. Spectacolul va avea loc pe 28 decembrie la Sala Palatului, biletele fiind deja disponibile în rețeaua Iabilet.ro.

Illuminarium – Bridge of Time este conceptul spectacolului fără granițe. O desfășurare a artelor interpretative, unde muzica este pașaportul către o experiență de neuitat. Acest concept te poartă într-o călătorie prin spațiul artistic, în care, sub tematica ediției, deschidem lumea emoțiilor, a entuziasmului și revelației, spusă prin limbajul vibrațiilor de lumini, mișcarea corpurilor, sunet și miros, a declarat soprana Irina Baianț.

Publicatii
14 noiembrie 2023