Concert Alexandru Tomescu la ParkLake

Sâmbătă, 24 martie, de la ora 18.00, la ParkLake sărbătorim 21 de ani de existență Radio România Muzical printr-un concert special susținut de violonistul Alexandru Tomescu. Descoperă magia muzicii clasice și participă la un eveniment special din cadrul campaniei „Ascultă 5 minute de muzică clasică”!

Pe scena din Main Square, Alexandru Tomescu va interpreta câteva opusuri celebre, va interacționa cu publicul și va oferi autografe pe discurile sale.

Alexandru Tomescu, celebrul violonist, recunoscut și pentru implicarea sa în proiecte nonconformiste de promovare a muzicii culte, este din martie 2018 ambasador al proiectului „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, organizat de Radio România Muzical. Campania aduce înregistrări cu muzică clasică în marile centre comerciale, sedii de firmă, muzee, etc. din întreaga țară, în fiecare zi a lunilor martie și octombrie. Programul se derulează și în școlile din România, oferind copiilor înregistrări de referință însoțite de explicații pe înțelesul lor.

Publicatii
19 martie 2018