Colectiile LEVI’S® HIGH LOOSE SI LEVI’S® STAY LOOSE

Colectiile statement pentru un stil relaxat in sezonul de toamna/iarna 2020

Pentru sezonul de toamna/iarna 2020, Levi’s® imbratiseaza tinutele relaxate cu un nou model din denim, atat pentru ea, cat si pentru el: High loose si Stay Loose. High Loose este inspirat din stilul anilor ’70, dar si de vibe-ul anilor 2000, cu talie inalta, larg si drept pe picior, un model ce alungeste silueta si creeaza o tinuta statement. High Loose depaseste limitele a ceea ce poate insemna o pereche obisnuita de jeans. Este un item ce ia ce este cel mai bun din modele din denim Baggy, Dad si Ribcage, realizand mixul perfect pentru o silueta sofisticata contemporana.

“High Loose este unul dintre cele mai noi item-uri de care suntem foarte entuziasmati. Este feminin si ofera un look magulitor, deoarece se aseaza natural pe talie, este lejer pe solduri si drept pe picior. Este un model ce evidentiaza foarte bine talia, dar nu este strans pe corp. Astfel ca, se incadreaza perfect in nostalgia trendurilor anilor 2000 pe care le vedem in perioada aceasta. ” – Jill Guenza, VP, Global Women’s Design la Levi’s®.

Colectia de toamna/iarna pentru El aduce in prim plan Levi’s® Stay Loose. Un item pentru un stil relaxat, ce se aseaza in mod natural pe solduri si coapse, este modelul ce ne reaminteste de estetica si nostalgia anilor ’90, in timp ce surprinde si stilul contemporan.

“Stay Loose este modelul de jeansi perfect pentru trendul tinutelor relaxate, ce imbratiseaza atat stilul, cat si confortul. Larg pe picior, putin taper si cu vibe-ul anilor ‘90, Stay Loose este un jeans foarte contemporan. ” —Janine Chilton-Faust, Global VP of Men’s Design la Levi’s®.

Disponibil in varianta normala – Stay Loose se aseaza in mod natural peste adidasi si accentueaza o silueta extrem de relaxata si doar putin taper, pentru a nu transforma tinuta in una foarte bufanta. Stay Loose vine cu modelul prespalat indigo decolorat.

Pentru a intregi tinuta, modelul Stay Loose Jeans se potriveste foarte bine cu Stay Loose Trucker, probabil cel mai cool si stylish item, multumita unui fit relaxat, cu buzunare joase si proportii exagerate.

Colectie realizata responsabil:
Intreaga colectie High Loose pentru Ea, dar si Stay Loose pentru El este realizata din fibre de canepa, una dintre primele colectii Levi’s® Red Tab ce este produsa din aceasta tesatura. Canepa este tratata astfel incat sa aiba imaginea si textura bumbacului. Cum canepa necesita mai putina apa, mai putine chimicale si mai putin pamant pentru a creste, prin comparatie cu bumbacul, acest lucru face ca jeansii produsi din canepa sa fie o solutie mai sustenabila fata de traditionalii jeansi din bumbac.

 

Publicatii
25 august 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc