Colecția Timeout primăvară – vară 2018: Denim veritabil și stilul relaxat al Californiei

Colecția Timeout primăvară – vară 2018 marchează întoarcerea la rădăcinile stilistice ale brandului: ținute inspirate de peisajele însorite ale Californiei. Noua Colecție repezintă un mix îndrăzneț între stilul casual, inspirat de surferi, stilul boho-chic insulfat de curentul hippie și stilul atletic.

Pe lângă aerul relaxat, regăsit pe plajelele californiene,  în toate articolele se reflectă atributele ce v-au făcut să iubiți brandul Timeout: piese smart casual de înaltă calitate, cu puternice influențe preppy.

Rezultatul este un mix surpinzător intre stilul preppy, stilul casual și influențele urbane, mereu cu detalii și printuri originale, și materiale organice.

Colecția Timeout primăvară-vară 2018 încorporează pe lângă cele mai actuale trenduri și piese cu un aer boho, cu broderii în culori vibrante dar și piese de inspirație nautică cu multe dungi si  detalii pe care le îndrăgim cu totii. În această colecție regăsim piese de inspirație exotică, care aduc un omagiu pentru cultura cubaneză, ce a deservit ca sursă de inspirație.

WOMEN COLLECTION

Fuste ușor peste genunghi sau fuste până la gelznă – o expresie relaxata în funcție de mood-ul zilei. Pentru un look confortabil puteti alege dintr-o colecție de pantaloni cu diferite croiuri, din materiale cât mai variate și o mulțime de culori. Broderii, manșete răsucite și franjuri – acestea sunt elementele care transformă o rochie simplă într-un articol must have. În această primăvară jachetele în nuanțe metalice vă vor face să străluciți la propiu. Pentru sezonul de vară, pregătiți-vă să îi surpindeți pe cei din jur cu cele mai variate și îndrăznețe printuri, cu bluze din vâscoză și rochii lejere.

MEN COLLECTION

Domnii vor regăsi în colectia Timeout primăvară-vară 2018 piesele clasice, pe care le așteaptă și le îndrăgesc – cămăși cu croiuri semi formale, jachete sau pantaloni drepți, cu croiuri clasice. Pentru un plus de cool stilistic, puteți opta pentru articole în culoarea sezonului – galben, sau în nuanțe pastelate de albastru, roz sau verde.

DENIM COLLECTION

Denimul este un reper in colecția de primăvară – vară pentru femei, devenind un leitmotif întâlnit într-o gamă variată de piese. Sezonul acesta este despre jeans fie că este vorba despre jachete, fuste și rochii sau chiar despre clasicii blugi care ne surprind cu noi croiuri si stiluri.

Colecția de jeans pentru bărbați este una diversă, ce cuprinde o multitudine de stiluri de blugi. Pentru zilele călduroase Timeout a pregătit o selecție de pantaloni scurti de jeans, o colecție menită să răspundă tuturor cerințelor.

Colecția pentru bărbați Timeout primăvară-vară 2018 este întregita de accesorii care vă conferă un plus de confort si încredere – boxeri clasici, pantaloni de baie și papuci de plajă.

Colecția de damă curpinde accesorii felurite de la costume si accesorii de plajă până la cele mai cool genti care pot fi purtate atât la ținute pentru plajă cât și la ținute casual, în oraș.

Incă o data, Timeout aduce în prin plan o abordare veselă și jucăușă a stilisticii comerciale, fără a renunța la crezul său calitativ și stilistic.  Cuvântul cheie pentru acest sezon este relaxare, așa că alegeți-vă articolul vestimentar preferat și bucurati-vă de moment, fără să vă faceți griji legate de ocazie sau stilul vestimentar.

Colecția Timeout primăvară-vară 2018 răspunde perfect tuturor celor care sunt în căutarea stilului confortabil, relaxat fără a pierde din vedere calitatea și originalitatea.

Publicatii
14 martie 2018