Colectia LEVI’S® X PEANUTS®

Levi’s® și Snoopy devin sportivi în vara 2020

  Deși Charlie Brown (celebrul personaj al benzilor desenate Peanuts) este faimos pentru numeroasele încercări, dar și eșecuri, de a lovi o minge de fotbal, Snoppy este adevăratul atlet al găștii Peanuts. Fotbal, baseball, tenis – doar la o simplă trecere în revistă a mult-îndrăgitelor benzi desenate, se poate observa că prietenul canin al lui Charlie Brown este un beagle foarte sportiv. Iar în onoarea spiritului său atletic, Levi’s® a făcut din nou echipă cu Peanuts pentru o ediție specială a colecției de vară 2020 Levi’s® x Peanuts® .

Cu focus pe numeroase tricouri și hanorace – dar și pe un trening inspirat din versiunea Levi’s® vintage sport din 1984 – colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts® prezintă un tablou cu grafice cu Snoopy, direct din echipa lui Charles Schulz. Ilustrând momentele marca Peanuts, Snoppy este surprins în diferite ipostaze cum ar fi: returul unei serve la tenis, șutul unei mingi de fotbal, întrecerea cu prietenul său Woodstock, saltul în aer pe placa de skateboard sau mersul pe bicicletă, pe lângă alte activități sportive.

Pe lângă item-urile cu graficele individuale, colecția prezintă și tricouri de fotbal unisex, un set de pălării cu două fețe cu grafice cu Snoopy sau hanorace supradimensionate la baza gâtului, într-o serie de culori statement cum ar fi: galben-auriu, roșu-fuchsia sau verde-ferigă. Clasicul tricou alb co-branded cu logo este nelipsit din colecție și îl arată pe Snoopy ce se întrece cu Woodstock peste clasicul logo sport Levi’s®.  Colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts® prezintă colaborarea perfectă pentru oricine preferă să îmbine sportul cu o stare de joc, spirit și nostalgie.

 

Publicatii
12 august 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc