Colectia LEVI’S® SCULPT+SUSTAINABLY SOFT este acum in ParkLake

Fii stapana pe tinuta ta! Tehnologia Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft iti imbratiseaza corpul si este prietenoasa si cu planeta. Levi’s® Sculpt prezinta tehnologia inovativa stretch denim ce netezeste, sculpteaza si iti evidentiaza silueta. Denimul este cel care iti imbratiseaza corpul si formele naturale ale acestuia, oferindu-i confort sporit si suport, lucru ce te face sa simti ca este special creat pentru tine. Iar acum imbratiseaza si planeta!

Sezonul acesta, Levi’s® Sculpt prezinta tehnologia Sustainably Soft— ECOVERO™ si TENCEL™ Lyocell, fibre foarte moi provenite din lemnul recoltat sustenabil. Aceste noi productii din denim sunt doar o parte din eforturile continue ale brandului spre un viitor mai sustenabil. Folosind fibre provenite din paduri sustenabile ajuta la conservarea padurilor tropicale si a padurilor antice, atat de importante pentru ecosistemul nostru. Astfel ca, poti arata si te poti simti bine in noua ta pereche de blugi sustenabili si moi.

Colectia din denim Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft este disponibila intr-o varietate de modele, inclusiv Lot 700. Se misca o data cu tine. Este mai confortabila ca niciodata. Si da, este prietenoasa cu mediul inconjurator. “Nu puteam fi mai mandri de ce are de oferit modelul pentru femei Levi’s® Sculpt in acest sezon. Noua noastra tesatura Sustainably Soft imbina intr-un mod inovativ fibrele Tencel si tehnologia stretch, rezultand o serie de modele foarte moi si confortabile, ce flateaza orice tip de tinuta.” – Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi Strauss & Co.

 

Publicatii
05 noiembrie 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc