Colecția de VARĂ RESERVED 2017 – Modernă și neobișnuită!

Colecția Reserved din acest sezon rezumă esența modei: aceea de a exprima personalitatea.

Femeile care poartă Reserved sunt conștiente de ultimele tendințe, atât din domeniul fashion, cât și în materie de cultură pop și artă. Ele arată stylish, indiferent de situație. Pentru ele, vestimentația reprezintă motto-ul personal. Fie că preferă stilul romantic, elegant, sportiv ori hipsteresc, toate vor găsi la Reserved ceva (de fapt, tot) care să li se potrivească.

Neo-romanticele vor fi atrase de cămășile cu mâneci lungi, bufante, de bluzele asimetrice și topurile cu dungi, finisate cu dantelă. Dar, mai ales, vor fi captivate de volanele specifice colecției. În această vară, volanele fac ca rochiile asimetrice, cămășile și bluzele să fie vedetele colecției.

Hipsterițele se vor îndrăgosti până peste cap de tricourile cu printuri și jeanșii decolorați ai anilor ’90, iar femeile de afaceri avangardiste pot investi într-un stil minimalist, în culori puternice, și pot opta pentru tunici ori cămăși supra-dimensionate, cu mâneci lungi și largi.

Pentru bărbații suprinzători și îndrăzneți, Reserved a pregătit o colecție împărțită în 4 mari categorii: elegant, sport, jeans și navy. Vara aceasta readuce la viață garderoba sport, care nu va mai fi purtată exclusiv la sală. Pantalonii de trening și hanoracele pot fi purtate cu ușurință zilnic, asortate unui sacou. Elementul principal al colecției pentru bărbați este denimul, din care se poate constitui un outfit complet.

Și bărbații eleganți își pot găsi ținute vara aceasta la Reserved. Pentru ei, designerii Reserved s-au inspirat din caracteristicile gentlemanului italian, care pot fi asociate cu diferite accente.

Colecția ediției de vară, suprinsă de fotograful Maciek Kobielski în Barcelona, este diversă și trendy și poate fi combinată în diferite moduri pentru a construi o garderobă de vară, de la A la Z.

Reserved, care a fost și partenerul Federației Române de Gimnastică la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, de la Cluj-Napoca, oferind ținutele echipei de organizare, are 12 magazine, în 7 orașe din țară.

Publicatii
11 mai 2017