CINDY CRAWFORD ÎN NOUA CAMPANIE RESERVED

Versiunea completă a campaniei video Reserved cu Cindy Crawford ca vedetă este în sfârşit aici! În clipul care promovează cea mai recentă colecție a brandului, supermodelul american, una dintre cele mai frumoase femei din lume, preia rolul unui rezident excentric al suburbiilor americane. Adoptând stilul inspirat din anii ’80 – o tendință puternică a colecțiilor de primăvară, ea dansează, joacă și pozează, distrându-se pe tot parcursul videoclipului. În clipul regizat de Gordon von Steiner, unul dintre cei mai talentați creatori de filme de modă din întreaga lume, avem șansa de a o vedea pe Cindy așa cum nu am mai văzut-o niciodată.

„Am urmărit munca lui Gordon în trecut, așa că am fost încântată să aflu ce va pregăti pentru mine. Mi-a plăcut cum a fost prezentată nostalgia pentru perioada anilor ’80, filmată într-un mod tineresc și amuzant. Chiar m-a făcut să ies din zona mea de confort cu dansul”- spune însăși Cindy Crawford despre proiectul unic RESERVED.

Alegerea lui Cindy ca noua imagine a brandului nu este o coincidență. Conceptul campaniei este puternic înrădăcinat în estetica anilor ’80 – perioada în care cariera lui Crawford lua avânt. Supermodelul a fost aclamat ca un model de urmat al modei americane. Vibe-ul anilor ’80 este vizibil nu numai în muzica și în lumina caracteristice utilizate în clip, ci mai ales în aspectul original Reserved. Prin urmare, există un întreg spectru de piese vestimentare care reflectă atmosfera acelei perioade – de la tricouri casual, dar iconice, albe, cu logo-ul inscripționat, jachete din denim și pantaloni cu talie înaltă, până la un stil mai elegant, care amintește de personajele feminine din “Dynasty” sau “The Bold and the Beautiful” – de aici pantalonii și blazerele personalizate, pastelate și costumele dungate asociate cu pălării cu boruri largi. O altă piesă interesantă este jacheta sport, de mătase purtată de Cindy – unul dintre cele mai cool stiluri din acele zile. Colaborarea lui Dacre Montgomery cu modelul în videoclip este o altă decizie inspirată, deoarece actorul este renumit pentru rolul său din cel de-al doilea sezon al serialului “Stranger Things“, producția fiind un omagiu adus anilor 1980. Filmul prezintă, de asemenea, un alt actor familiar publicului – Eric Roberts.

Campania Reserved I love you Cindy este fără îndoială una dintre cele mai mari producții realizate vreodată de un brand de modă din Polonia.

Cindy Crawford este unul dintre cele mai populare și renumite modele din toate timpurile. Fața ei a apărut pe coperțile a sute de reviste, inclusiv 50 de ediții internaționale ale revistei Vogue. Ea s-a născut în DeKalb, Illinois, unde a fost recrutată la vârsta de 16 ani. La sfârșitul anilor 1980 si începutul anilor 1990 a devenit cel mai recunoscut model din întreaga lume, pozând astfel pentru legende în arta fotografiei precum Herb Ritts, Richard Avedon, Steven Meisel sau Peter Lindbergh. Ea a fost unul dintre modelele preferate ale lui Gianni Versace și muza lui George Michael. În 1990, a apărut în videoclipul lui George Michael “Freedom!”. Modelul a apărut de două ori pe lista revistei „People’s” a celor mai frumoase persoane din lume, iar în 1995 “Forbes” a numit-o drept modelul cel mai bine plătit de pe pământ. Crawford şi-a încercat, de asemenea, mâna ca actriță și prezentator de televiziune. La începutul anilor 1990, a găzduit emisiunea MTV “House of Style” timp de șase ani consecutivi. Astăzi, nu numai că ea conduce în continuare o carieră spectaculoasă în modeling, dar este, de asemenea, implicată activ în acțiuni de caritate destinate să ajute copiii care suferă de leucemie. Are o linie de produse de îngrijire a pielii de succes și, de asemenea, proiectează mobilier. Cindy Crawford încă fascinează și inspiră – chiar mai mult acum decât la începutul carierei.

Clip video Cindy Crawford pentru RESERVED: https://www.youtube.com/watch?v=HmLGlAI_BY0&feature=youtu.be

Piesele vestimentare purtate de Cindy Crawford sunt deja disponibile în magazine şi online:  http://bit.ly/WearItLikeCindy_RE.

Publicatii
20 martie 2018