Celebrate Purple Day: ne sărbătorim eroii prin dans!

26 martie este Purple DayZiua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei. Și ca în fiecare an, ne sărbătorim eroii – pe micuții curajoși care zi de zi luptă cu epilepsia.

Te așteptăm marți, 26 martie, de la ora 18 :30, să te alături lui Wilmark şi şcolilor latino din Bucureşti, dar şi apropiaţilor bolnavilor de epilepsie în cadrul unui eveniment unic dedicat luptei împotriva epilepsiei prin dans, pentru ca persoanele afectate de această boală să nu se simtă izolate. Be Purple & Dance Salsa!

Ziua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei (26 martie) este denumită și Purple Day, culoarea mov fiind aleasă să reprezinte cauza bolnavilor de epilepsie pentru că este cea a lavandei – plantă asociată cu singurătatea și izolarea. Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare marchează în fiecare an Ziua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei prin dans. Aproximativ 60 de copii din România sunt cunoscuți ca suferind de Sindrom Dravet, însă boala este mult subdiagnosticată, din cauza lipsei de informații și de fonduri pentru testare.  Mai multe detalii despre proiectele organizației sunt disponibile pe www.dravet.ro.

DRESS CODE : Purple

ASOCIATII :

Asociatia pentru Dravet si Alte Epilepsii Rare

Asociatia Romana de Dans

SCOLI DE DANS :

Wilmark Dance Academy ( Bucuresti )

iDance (Bucuresti)

Art for You Dance School (Bucuresti)

Mania Latina (Bucuresti)

Latin Dance (Bucuresti)

Live to Dance (Bucuresti)

Ginga (Bucuresti)

Silver Dance Studio (Bucuresti)

Salsa Best Kids (Bucuresti)

Dance Prestige (Bucuresti)

ARTISTI:

Betty Stroe

George Dice

MC:

WILMARK

DJ

DJ Marius Cristian

DANSURI DE GRUP :

Opus – “Live is life”

Dancehall

Afrohouse

Publicatii
14 martie 2019