Cele mai distractive jucării de sezon pentru cei mici

Vara este, pentru cei mici, cel mai aşteptat anotimp, pentru că le aduce trei luni de vacanţă, soare şi multă distracţie în aer liber, alături de prieteni! Atunci când vremea e frumoasă, copiii pur şi simplu nu pot sta în casă, de aceea au nevoie de jucăriile potrivite pentru o zi la plajă sau la piscină, în curtea bunicilor sau în parc. Ştim că îţi doreşti jucării cât mai interesante, care să îl facă pe micuţul tău să uite momentan de calculator sau de televizor, aşa că îţi venim în ajutor cu o serie de propuneri care cu siguranţă îl vor încânta şi pe care le găseşti în magazinele pentru copii din ParkLake!

DINOLAND

Îţi mai aminteşti de celebrul zmeu al copilăriei pe care l-ai fi manevrat cât e ziua de lungă? E timpul ca şi micuţul tău să descopere euforia înălţării în văzduh a zmeului! La Dinoland găseşti o gamă variată de zmee din folie rezostentă de polietilenă, cu mâner ergonomic şi coardă, uşor de manevrat, ceea ce le face potrivite şi pentru copii mai mici. Poţi alege un model cu Winnie The Pooh şi prietenii săi pentru băieţi sau un zmeu cu prinţesele Disney pentru fetiţe, pe care să-l poată înălţa atât în faţa blocului, cât şi în vacanţă la plajă!

http://www.dinoland.ro/p-11511-zmeu-princess.aspx

LEGO

Fie că plecaţi în vacanţă sau petreceţi vara acasă, oferă-i copilului tău ocazia să celebreze vacanţa şi să pornească într-o aventură plină de peripeţii cu setul LEGO 3 în 1 „Vacantion Getaways”. Figurinele LEGO sunt extrem de populare în rândul celor mici, iar acest set conţine piesele necesare pentru o vacanţă perfectă, inclusiv un interior luxos cu toaletă, pat dublu, bucătărie, canapea și televizor. Copiii nu trebuie decât să despacheteze masa și scaunele, să extindă copertina rulotei și să se bucure de un grătar în miniatură extrem de liniştit în natură. În plus, setul este unul versatil, care permite reconstucţia pentru a crea o casă de vară perfectă sau un yacht minunat, astfel încât este ca şi când cel mic ar primi nu una, ci trei jucării!

https://www.lego.com/en-us/creator/products/vacation-getaways-31052

MAXI TOYS

Dacă eşti în căutarea unui joc interactiv pe care să-l practici alături de micuţul tău sau pe care el să-l practice fără pericolul accidentării, atunci setul de badminton de la Maxi Toys este exact ceea ce cauţi! Badmintonul este un sport care poarte fi practicat oriunde, în parc, la curte casei sau chiar pe malul mării şi care are numeroase beneficii pentru copii, de la dezvoltarea calităţilor motrice până la eliminarea apariţiilor accidentelor, fiindcă nu există contact direct cu partenerul de joc. Poate fi jucat în două sau în patru persoane, este distractiv şi motivant, iar noi îţi garatăm că jocul cu fluturaşul va deveni rapid unul dintre preferatele celui mic!

http://www.nicoro.ro/jucarii-de-exterior/exterior-si-articole-sportive/jucarii-de-plaja/set-badminton-pms-international.html#description_tabbed

IDEAL BEBE

Dacă cel mic este aventuros şi are multă energie de consumat, skateboard-ul Cars de la Ideal Bebe poate fi jucăria ideală pentru zilele lungi de vară! Skateboard-ul este imprimat pe ambele feţe cu îndrăgitul personaj Mcqueen din Cars, ceea ce-l face popular atât în rândul băieţilor, cât şi al fetelor. Cu roţi PVC, dimensiuni 45×16 cm şi, desigur, echipamentul adecvat de protecţie, acesta poate constitui jucăria perfectă pentru copiii cu vârsta peste 2 ani.

https://idealbebe.ro/skateboard-cars-p-8809.html

Publicatii
25 iulie 2017