Câștigă timp și bucură-te de shopping confortabil, la ParkLake! Mașina te așteaptă în parcare

După o sesiune de shopping la ParkLake în care te-ai distrat și te-ai încărcat de cumpărături, te bucuri de un drum sigur și plăcut spre casă cu UBER! De acum, parcarea ParkLake dispune de două locuri de parcare speciale, unde șoferii Uber îi vor aștepta pe cei care comandă o mașină folosind aplicația mobilă Uber. Indiferent de vremea de afară sau de numărul cumpărăturilor, mașina ta comandată folosind aplicația Uber te așteaptă în parcarea ParkLake, gata să te ducă cât mai repede la destinație!

Parcarea dedicată UBER se află la nivelul -1, coloanele I03 – J03, zona ROSU. Accesul rapid al clienților se va face pe la lifturile de lângă Office Shoes/Collective spre parcare -1).

DESPRE UBER

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban accesibil peste tot, pentru toată lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. 8 ani și peste 5 miliarde de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini.

Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, iar din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara. Peste 750,000 de oameni au folosi Uber în România până acum, din care este 500,000 în București.

Recent, Uber a lansat în București serviciul UberGREEN, cu mașini electrice, primul de acest fel din Europa Centrală și de Est.

Publicatii
05 iunie 2019