“Călătorie prin Istoria Motocicletelor”: 120 de ani de motociclism într-o expoziție fără precedent la ParkLake!

“Călătorie prin Istoria Motocicletelor”: 120 de ani de motociclism într-o expoziție fără precedent la ParkLake!

Iubitorii de motociclete, pasionații de istorie și curioșii deopotrivă sunt convocați la un eveniment care promite să fie mai mult decât o simplă expoziție. “Călătorie prin Istoria Motocicletelor” îi va duce pe vizitatori într-o incursiune inedită prin ultimii 120 de ani de istorie a motociclismului, un periplu în care fiecare motocicletă spune o poveste, fiecare roată care se învârte reînvie o epocă.

În inima evenimentului stau două mărci care au modelat lumea motociclismului: Indian Motorcycle și Royal Enfield. Indian Motorcycle, cea mai veche marcă americană de motociclete, a rămas în istorie ca simbol al inovației și al spiritului pionierist american. De la primele modele ce au rulat pe străzile aglomerate ale Americii, până la motocicletele moderne care îmbină tradiția cu tehnologia, Indian Motorcycle a fost și rămâne un nume de referință.

Pe de altă parte, Royal Enfield, legendă britanică, a fost și ea martoră a numeroase momente istorice, rămânând un etalon al eleganței și al perfecțiunii mecanice britanice. Aceasta este o ocazie rară de a vedea cum tradiția britanică se împletește cu inovația, creând motociclete care sunt mai mult decât simple mijloace de transport – sunt opere de artă pe două roți.

“Călătorie prin Istoria Motocicletelor” nu este doar o expoziție, este o experiență. O invitație de a trăi și resimți istoria, de a te lăsa purtat de vântul timpului și de a te reîntâlni cu spiritul autentic al libertății pe două roți.

Vă așteptăm cu entuziasm în ParkLake între 9 și 17 septembrie, în zona Main Square.
Vor fi expuse nu mai puțin de 20 de motociclete, de la cele mai longevive modele Indian Scout și Indian Chief, până la ultima inovație Indian Challenger și sportivul Indian FTR. De asemenea, de la Royal Enfield, veți putea admira modelul Classic care a înlocuit consacratul Bullet, Meteor și Super Meteor, dar și cele mai noi motociclete lansate – Himalayan și Continental GT.

Publicatii
30 august 2023