Atunci cand nu poti veni tu la World Class, vine World Class la tine!

Antrenamentul fizic periodic este esential pentru sustinerea functiilor imunitare, prevenirea cresterii in greutate, stimularea starii de spirit si mentinerea unei stari bune de sanatate in general. Acum este momentul ideal pentru a introduce miscarea in programul tau zilnic. Te poti antrena in confortul casei tale cu instructori si antrenori World Class pe World Class ONLINE.
Intreaga comunitate World Class, precum si toti cei care-si doresc sa aiba un stil de viata activ se pot bucura de gama larga si diversa de antrenamente pe noua platforma World Class ONLINE, ce ofera acces la antrenamente LIVE & On-Demand. Atat membrii World Class, cat si cei care nu sunt membri, beneficiaza de o perioada de proba, cu acces gratuit in platforma online, pana la 31 mai.

Acesta este un pas esential pe care World Class il face in calatoria de transformare a stilului de viata al romanilor, prin programele de health &fitness si know-how, acum disponibile si online.

 

Galerie video ON-DEMAND
Acum este momentul perfect sa introduci miscarea in programul tau zilnic si sa te antrenezi GRATUIT acasa: platforma de antrenamente World Class Online iti ofera acces la peste 100 de antrenamente inregistrate pentru toate nivelurile, disponibile in orice moment al zilei. Fa-ti programul asa cum vrei si planifica-ti sesiunea de antrenamente la orice ora. Selecteaza simplu si rapid exercitiile preferate, in fiecare zi si bucura-te de beneficiile extraordinare ale stilului de viata activ si sanatos!

Avantajele noii platforme World Class On-Demand – Galerie Video la cerere
Acceseaza simplu si rapid intreaga galerie de antrenamente pe website https://www.worldclass.ro/online/ sau direct din contul de membru sau din aplicatie si poti sa te antrenezi acasa impreuna cu trainerii si instructorii World Class:
• Alege antrenamentul preferat.
• Exerseaza la orice ora a zilei.
• Executa corect miscarile.
• Antreneaza-te in deplina siguranta.

 

Ne antrenam impreuna LIVE pentru o imunitate mai puternica!
Transmitem live clase si antrenamente online la care ai acces chiar daca esti sau nu membru! Programele de exercitii zilnice dureaza intre 45-75 minute si nu ai nevoie de echipamente speciale pentru a participa. Expertii World Class in Health & Fitness ti-au pregatit o serie de antrenamente variate precum Yoga, Pilates, Body Combat, Interval, Cardio Dance, plus multe altele!
Acceseaza simplu si rapid experienta LIVE pe worldclass.ro/online sau direct din contul tau de membru sau din aplicatie si exerseaza acasa impreuna cu antrenori si instructori World Class:
• Rezerva-ti o clasa in calendar si antreneaza-te cu antrenorul/instructorul tau preferat
• Exerseaza la o ora programata in deplina siguranta
• Bucura-te de o clasa live impreuna cu prietenii chiar daca sunteti departe unii de altii
• Impartaseste experienta cu mai multi oameni cu aceleasi interese dar cu obiective si experiente de fitness diferite
Poti urmari o serie de antrenamente live si pe pagina de Facebook World Class Romania.
Avem clase noi in fiecare saptamana. Verifica programul acestei saptamani si rezerva-ti clasa preferata acum!

Publicatii
12 mai 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc