Asculta 5 minute de muzica clasica in ParkLake

“Asculta 5 minute de muzica clasica” – 10 ani

Sa asculti muzica clasica la mall sau cand iti faci cumparaturile la un hipermarket? Da, pentru ca din octombrie 2010, in fiecare zi a lunilor martie si octombrie, Radio Romania Muzical propune inregistrari cu celebre lucrari din muzica culta in spatii neconventionale. Iar inca din primul sau an de functionare, ParkLake Shopping Center a fost partener al acestui proiect.

In octombrie 2020, proiectul ii este dedicat lui Ludwig van Beethoven, aniversat la 250 ani de la nastere: in fiecare zi a lunii octombrie, cate o lucrare beethoveniana poate fi ascultata in incinta centrului comercial incepand cu ora 19:00.

Ambasador al proiectului “Asculta 5 minute de muzica clasica” este celebrul violonist Alexandru Tomescu, solist concertist al Orchestrelor Radio. Pentru aceasta aniversare, el ne aduce tuturor un pretios cadou: premiera inregistrarii audio-video a concertului sustinut la Sala Radio pe 16 septembrie, in cadrul turneului Stradivarius.

Ne dorim sa impartasim si de acum incolo cu vizitatorii ParkLake bucuria de a asculta muzica clasica intr-un spatiu neconventional, precum este un shopping center. Ne-am alaturat in urma cu 3 ani acestui proiect organizat de Radio Romania Muzical si ne bucuram sa le fim alaturi si la aceasta editie aniversara. A fost de fiecare data o onoare sa fim parteneri pentru ca muzica sa depaseasca granitele salilor de concerte. Vizitatorii nostri au avut ocazia sa asculte muzicieni extraordinari precum Alexandru Tomescu, Orchestra de Camera Radio, Razvan si Andreea Stoica, in concerte inedite, organizate in incinta ParkLake. Impreuna cu Radio Romania Muzical continuam sa aducem muzica mai aproape de oameni.

Mai multe informatii despre aceasta campanie pot fi accesate pe pagina www.romania-muzical.ro/5minute.

Publicatii
02 octombrie 2020
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc