Ajută animalele din adăposturi, pe 6 octombrie, la ParkLake

Căţeluşii şi pisicuţele din adăposturi au nevoie de ajutorul tău! Pe 6 octombrie, ajută-ne să aducem împreună căldură, confort şi muuultă iubire animăluţelor abandonate, alături de Pedigree România, Whiskas România, Carrefour ParkLake și asociația Gia.

Cu ajutorul acestei campanii, colectăm 2% din vânzările de Pedigree, Whiskas, Dreamies, Sheba si Perfect Fit la nivel național, iar suma o transformăm în 210.000 de porții de mâncare pentru animăluțele din adăposturile gestionate de asociația pentru protecția animalelor GIA (Group Initiative for Animals).

Ce ți-am pregătit:

?❤Poți cumpăra și dona pe loc hrană specializată pentru animale din spațiul special amenajat în incinta Carrefour ParkLake. Drept răsplată, te poți fotografia, alături de cei dragi, în zona special amenajată la oglinda noastră digitală.

?? Poți adopta pe loc unul dintre animăluțele fără stăpân, aduse special de către asociația pentru protecția animalelor GIA (Group Initiative for Animals).

??Poti interacționa cu alți iubitori de animale cu care să împărtășești experiențe și informații utile despre animăluțe, fie că deja ai acasă un animăluț, sau îți dorești unul.

?? Poți să te transformi pe tine sau pe cei mici în cățeluș sau pisicuță cu ajutorul unui artist specializat în pictură pe față prezent la eveniment.

Pe 6 octombrie, hai la ParkLake să faci un act de generozitate pentru prietenii necuvântători, iar noi te răsplătim cu multe surprize, voie bună și amintiri frumoase!

Publicatii
02 octombrie 2018