Ai ochii verzi, albaştri sau căprui? Iată ce a creat special pentru tine Melkior!

Tu ştii cum să combini culorile pentru machiajul ochilor tăi? Ce faci când vrei să creezi efecte deosebite pe pleoape sau să dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet şi reuşit, cel mai bun sfat este să nu te limitezi la un singur fard, ci alege o paletă bogată în tonuri potrivite culorii ochilor tăi.

*Ai ochii verzi? Asta e cutia pentru tine! Creată special de make-up artiştii Melkior, ea conţine fardurile de pleoape: Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane, Unique Touch. Am ales aceste culori special pentru machiajul ochilor tăi!

Ce ţi se potriveşte? Toate nuanţele care se bazează pe pigment rosu, adica nuanţe de violet, mov şi maro roscat. Pentru a sublinia forma ochilor, la machiajul de seară poţi folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul roşu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi fiindcă el crează un contrast foarte frumos.

*Care e culoarea ochilor tăi? Cumva căprui? Impreună cu specialiştii Melkior, am ales aceste culori exact pentru tine: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. Combină-le şi poartă-le pentru a sublinia frumuseţea ochilor tăi!

In cazul ochilor căprui, pentru că ne aflăm în mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Desert Sand.

In cazul machiajului de seară, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o apariţie de neuitat, conturează-ţi ochii cu un Eyeliner sau un Cake Eyeliner. Look-ul tău poate fi întregit cu un Ruj roşu sau violet sau în tonuri intermediare acestei cromatici.

*Ochii tăi sunt albaştrii? Iată ce farduri de pleoape ţi se potrivesc: Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar, Gold Metal. Sunt culori care te ajută să-ti pui în evidenţă machiajul ochilor. Regula spune că se folosesc nuanţe complementare albastrului, adica cele care au la bază oranj.

Dacă ai ochii albaştrii, cea mai bună alegere pentru machiajul de zi sunt nuanţe neutre de maro şi auriu. Pentru un machiaj de seară poţi combina şi contura cu mai mult negru. Rujul asortat? In funcţie de ten şi culoarea parului, mizează pe ruj corai sau oranj.

TRUC! Foloseşte iluminatorul în colţul intern al ochiului şi pe arcadă, pentru a da prospeţime şi a ilumina privirea ta.

Alege PALETA cu nuanţele care dau farmec pleoapelor şi cu care poţi realiza un machiaj deosebit atât pentru zi, cât şi pentru seară. Fardurile Melkior sunt foarte pigmentate şi asigură o acoperire foarte mare. Ele aderă foarte bine la piele, se aplică uniform şi sunt foarte rezistente în timp. Se aplică pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Noile Palete create de Melkior sunt o soluţie practică pentru toate persoanele care doresc să aibă o trusă de machiaj ordonată şi bine pusă la punct, utilă şi practică.

Exprimă-ţi personalitatea! Alege paleta potrivită ochilor tăi!

 

Publicatii
23 august 2017