A doua editie Ziua Esarfelor Colorate se intampla pe 12 octombrie, la ParkLake

In octombrie, ParkLake se alatura campaniei Ziua Esarfelor Colorate , un proiect prin care Mirela Retegan, fondatorul Zurli, si-a propus sa aduca zambete si bucurie pe chipurile copiilor bolnavi de cancer.

Timp de 12 zile, in perioada 1-12 Octombrie, in Main Square-ul din ParkLake, vor fi expuse 50 de esarfe donate de artisti romani, creatori de moda, actrite si femei de business, persoane publice care au ales sa sustina una dintre cele mai frumoase campanii umanitare. Vizitatorii vor putea admira esarfe donate de Rhea Costa, Marie Nouvelle, Medeea Marinescu, Andreea Paul, Simona Gherghe, Daciana Sirbu, Sore, Antonia, Minelli, Alina Sorescu, Ioana Ginghina, Iulia Ionescu, Ana Maria Branza, Irina Fodor, Amalia Enache, Chris Simion Mercurian si multi altii.
Acestia au raspuns fara sa stea pe ganduri la apelelul umanitar si s-au implicat intr-un proiect de suflet realizat de Mirela Retegan, organizat de Fundatia Zurli si cu sustinerea ParkLake si mai ales … a ta.

In acest an avem nevoie de tine!
In Romania, in prezent, sunt internati peste 1000 de copii bolnavi de cancer. 1000 de copii care duc o batalie crunta cu cea mai dura boala, cancerul. O lupta in care le dispare rand pe rand parul, zambetul, speranta, iar pe capetele lor micute isi fac aparitia esarfe colorate, care le ascund suferinta. Nu ii putem vindeca, dar le putem reda bucuria si zambetele, doua lucruri care pentru ei reprezinta speranta.

Ziua Esarfelor Colorate este un proiect pornit de Mirela Retegan si organizata de Fundatia Zurli, cu sustinerea ParkLake, care si-a propus sa le readuca zambetul copiilor din sectiile de oncopediatrie.

Te asteptam in perioada 1-12 Octombrie, in zona Main Square-ul din ParkLake sa vezi cele 50 de esarfe donate de vedete si te invitam sa iei parte la licitatia online pentru ele.

Fiecare esarfa achizitionata o sa se transforme intr-un kit de toamna care o sa contina: pijamale, papuci, sosete, prosoape, produse de igiena corporala (sapunuri, geluri de dus, sampon, periute de dinti, pasta de dinti, apa de gura), jucarii, carti de povesti.

Ce trebuie sa faci?
Acceseaza pagina oficiala Ziua Esarfelor Colorate si afla cum poti dona. Fie ca o faci prin CARD BANCAR, TRANSFER BANCAR, PAYPAL sau prin firma ta, fiecare cent este important. Ajuta-i pe cei mici sa zambeasca, sa lupte in continuare si poate, cu multa bucurie, maine o sa fie mai bine.
Iar la final de licitatie, pe 12 octombrie, de Ziua Esarfelor Colorate, Caravana Zurli porneste concomitent in 8 orase din Romania in care exista sectii de oncopediatrie pentru a duce cadourile celor mici. Anul acesta de Ziua Esarfelor colorate suntem #impreuna pentru bucuria unor copii.
Anul acesta TU esti un creator de zambete!

Publicatii
29 septembrie 2021