KVL primăvară-vară 2017: pentru noi începuturi!

Primăvara dă startul unui nou început şi, odată cu ea, încolţeşte ideea nenumăratelor călătorii ce ne aşteaptă în următoarele luni.
Cum ar fi să gândeşti fiecare zi ca o aventură şi cum ar fi sa adopţi în fiecare moment conceptul de „travel light”? Aceasta este provocarea KVL!

Viaţa ca o călătorie, garderoba ta formată doar din piese ce te inspiră şi îţi încarcă bateriile doar purtându-le zi de zi.
Tricouri cu oraşele preferate, imprimeuri de festival, culori de carnaval şi atitudine pozitivă cât cuprinde!

Colecţia KVL by KENVELO primăvară-vară 2017 este dedicată celor ce trăiesc în jungla urbană cu gândul la plaje tropicale şi vacanţe cât cuprinde.

W O M E N  C O L L E C T I O N

Colecţia pentru femei este trasată în linii echilibrate, ce armonizează stilul sport cu cel casual, totul într-un mix & match dinamic şi plin de personalitate.

Piesele cu croiala lejeră sunt HIT-ul sezonului, permiţând să fie purtate în combinaţii stilistice generoase – tricourile cu imprimeuri simple sau foarte vesele vor fi purtate cu veste matlasate cambrate şi pantaloni largi din jerseu. Iar ziua ta va fi ca un city break într-o capitală a lumii, descoperind străzi, monumente şi noi distracţii.

Experimentul „travel light” continuă: în călătoria stilistică propusă de KVL by KENVELO prin colecţia primavară-vară2017, jeaşii noii colecţii intră în armonie perfectă cu puloverele subţiri în diferite culori estivale, dar şi cu sweatshirt-urile de inspiraţie marină ce amintesc de o vacanţă pe Rivieră. Gecile din fâş şi cele din piele ecologică vă asigură o tranziţie simplă de la primăvara timpurie la primăvara-vară, iar cardiganele tricotate vă vor însoţi de la răcoarea dimineţii până la cea a serii pe faleze.

M E N  C O L L E C T I O N

La fel ca şi colecţia destinată femeilor, colecţia KVL primăvară-vară 2017 inspiră la un road trip american pe celebrul Route 66.

Piesele cheie ale colecţiei sunt cămăşile ce vin într-o multitudine de culori, imprimeuri şi croieli. La fel de ofertantă este şi modalitatea de a le purta: cu mânecile răsucite şi perechea preferată de jeans KVL pentru o ţinută smart casual detaşată,, cu o pereche de pantaloni din jerseu şi un tricou simplu pe dedesubt pentru un look rebel sau, culmea „travel light”, cu o pereche de pantaloni scurţi pentru o vacanţă continuă, chiar şi în oraş!

Culorile dominante sunt eminamente masculine: albul, albastrul închis şi deschis, griul, negrul şi roşul, paletă cromatică bine pusă în evidenţă şi de imprimeurile colecţiei – capturi din oraşele lumii, mesaje în tipografii vintage cu personalitate.

Starea de aventură este susţinută printr-o serie de piese ce instigă la dinamism: jeans în croieli şi nuanţe masculine, hanorace cu glugă şi fermoare, sweatshirts de inspiraţie american-college, veste fără mâneci în culori explozive, geci din piele ecologică în stil aviator.

Astfel, noul început de sezon poate însemna şi un detox al şifonierelor noastre, adoptând doar acele piese cheie ce trebuie să se regăsească într-o garderoba feminină şi masculină relaxată, inspirată şi proaspătă! Pentru toate piesele hit şi must-have ale acestui sezon, colecţia KVL by KENVELO este punctul principal de întâlnire!

Publicatii
14 februarie 2017
Categorii
Press Release